Redactia.ro
Home » Monden » Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu după ce soțul surorii sale a murit: ”Nu a mai putut sta cu noi…”

Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu după ce soțul surorii sale a murit: ”Nu a mai putut sta cu noi…”

Mariana Ionescu Căpitănescu este alături de sora ei, Marcela Fota, după ce soțul acesteia a murit. Artista este îndurerată și a precizat despre cumnatul ei, Minel Păpăroiu, că ”a fost un om discret”.

Ce a postat Mariana Ionescu Căpitănescu

Mariana Ionescu Căpitănescu este copleșită de durere după ce soțul surorii sale, Marcela Fota, a murit. Cântăreața a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, potrivt Spynews.

”La început este șocul…., vezi, auzi de moarte, dar crezi că ești departe de ea… Nu este așa, moartea merge la pas cu tine… Minel Păpăroiu, cumnatul meu, a fost un om discret, altruist, iubitor, gata să se sacrifice pentru cei din jur. Și totuși, nu a mai putut sta cu noi… ”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu pe rețelele de socializare.

De altfel, Marcela Fota a precizat că îi este alături surorii sale într-un astfel de moment și că apreciază discreția acordată acestui subiect.

”Suntem uniți și în aceste momente, alături de Marcela . Il vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna! Apreciem discreția dumneavoastră”,  a mai spus Mariana Ionescu Căpitănescu în mediul online.

Când va fi înmormântat soțul Marcelei Fota

Minel Păpăroiu va fi îngropat, miercuri, cel mai probabil lângă tatăl său. Acesta a murit, luni, după ce a suferit un infarct în timp ce stătea la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. La fața locului au sosit medicii și i-au făcut manevre de resuscitare, dar în zadar.

”În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova.  La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia„ potrivit unui comunicar IPJ Dolj.

În urma acestui eveniment, oamenii legii au deschis o anchetă și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

”În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul avea 47 de ani și a lăsat în urma sa un copil de 13 ani, dar și soția acestuia, Marcela Fota. Cei doi s-au iubit foarte mult, chiar dacă s-au despărțit, la un moment dat.

„Cand am ramas insarcinata, i-am spus ca nu vreau sa fiu ceruta de sotie. Am vrut acest copil pentru mine, nu ca sa tin un barbat langa mine. Am avut si o mica cearta, ca toata lumea, dar el m-a iubit tot timpul. Mi-a zis: nicio secunda nu m-am gandit ca tu nu o sa fii a mea. Am stat despartiti un an si ceva”, a spus Marcela Fota într-un interviu la Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: