Redactia.ro
Home » Știri » Ce a primit de mâncare un român într-un spital din Londra? Internauții au rămas șocați: „Mişto hotel”

Ce a primit de mâncare un român într-un spital din Londra? Internauții au rămas șocați: „Mişto hotel”

GALERIE FOTO (3) Ce a primit de mâncare un român într-un spital din Londra? Internauții au rămas șocați: „Mişto hotel"

Ce a primit de mâncare un român într-un spital din Londra? Internauții au rămas șocați!

Ce a primit de mâncare un român într-un spital din Londra

Un român internat într-un spital din Londra a atras atenția în mediul online după ce a postat o imagine cu meniul său de cină, primit în timpul spitalizării. Fotografia a devenit virală pe platforma Reddit, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Comparând meniul din spitalul londonez cu experiența sa în spitalele românești, utilizatorul a creat o dezbatere interesantă pe această temă.

În postarea sa, utilizatorul a menționat titlul „Cina, meniul și camera mea de spital în UK”, iar imaginile atașate includ fotografii cu camera de spital și cu meniul de cină. Prima impresie, susținută de mai mulți comentatori, a fost aceea că camera de spital arată mai degrabă ca o cameră de pensiune, cu dotări precum o baie individuală cu duș și chiar un calculator personal în fiecare cameră. Totodată, utilizatorul a menționat existența unei cafenele/restaurant italian în holul spitalului, un magazin și câteva cafenele, adăugând un aer de „hotel” experienței sale de spitalizare.

De asemenea, a făcut mențiunea că spitalul din Londra unde a fost internat este parte a NHS (National Health System), ceea ce înseamnă că este o unitate medicală finanțată de stat. Această precizare a adăugat un plus de importanță discuției, deoarece mulți oameni au presupus că meniul ar putea fi atribuit unui spital privat, dar, în realitate, este un exemplu al standardelor de calitate oferite de sistemul medical public britanic.

O altă notă interesantă este legată de apa servită în spital, care este Aqua Carpatica, o apă minerală românească. Utilizatorul a subliniat faptul că această apă minerală românească se găsește în magazinele Tesco din Marea Britanie, subliniind astfel exportul de produse românești peste hotare.

„Unde mai pun că în holul spitalului au o cafenea/restaurant italian, un magazin și câteva cafenele. O baie individuală cu duș și calculator în fiecare cameră, deși nu l-am folosit deloc de când sunt aici”, a adăugat autorul postării. 

„Cina: Stroganoff de vită și ciuperci, iar la desert, prăjitură cu cremă de ou și lapte (custard). PS: E un spital NHS (National Health System, adică o unitate medicală „de stat” – n.r.). Și Aqua Carpatica se vinde în Tesco în UK”.

Sursa foto: Reddit

Reacția internauților

Comentariile la fotografia meniului au fost la fel de interesante. Un utilizator a remarcat că, în România, un astfel de meniu ar părea o farsă. Acest aspect a stârnit discuții cu privire la diferențele semnificative dintre serviciile medicale oferite în țara noastră și cele din Occident. Utilizatorul a dezvăluit că meniul consta în Stroganoff de vită și ciuperci pentru cină, urmat de o prăjitură cu cremă de ou și lapte (custard) drept desert.

„Mișto hotel, unde ziceai că e?” și „Parcă e o pensiune”, au fost alte comentarii la postarea românului.

„Dacă ar vedea cineva un meniu ca ăla în România ar crede că e o farsă”, a mai comentat cineva. 

Sursa foto: Reddit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: