Redactia.ro
Home » Știri » Ce a primit Gina Pistol de pe Muntele Athos. Cadoul divin care a ajutat-o să devină mamă

Ce a primit Gina Pistol de pe Muntele Athos. Cadoul divin care a ajutat-o să devină mamă

Gina Pistol a vorbit despre divorțul părinților săi.

Gina Pistol a făcut o mărturisire surprinzătoare despre miracolul din viața ei și despre modul în care a devenit mama a fiicei sale, Josephine. Vedeta a împărtășit că, la un moment dat, medicii i-au spus că șansele ei de a rămâne însărcinată sunt practic nule. Cu toate acestea, fostul moderator al emisiunii „Chefi la cuțite” nu a renunțat la speranță, fiind încurajată de partenerul său de viață, care i-a spus că lucrurile vor lua un curs firesc la momentul potrivit. În plus, acesta i-a adus un obiect de mare valoare de pe Muntele Athos.

Ce a primit Gina Pistol de pe Muntele Athos

Partenerul său, celebrul prezentator de la „Românii au talent”, a petrecut timp la schitul Prodromu în căutarea liniștii interioare, iar la întoarcerea acasă a adus un dar special pentru Gina. Acesta i-a dăruit brâul Maicii Domnului, pe care frumoasa blondă l-a purtat mereu. „Andrei mi-a adus brâul Maicii Domnului de pe Muntele Athos. L-am purtat mereu. Îl aveam în portofel și era mereu cu mine”, a dezvăluit Gina Pistol într-un podcast, conform cancan.ro.

„Nici nu știu cum să explic ceea ce am simțit”

Gina Pistol este o persoană credincioasă, iar viața ei a fost binecuvântată cu o minune în urmă cu aproximativ trei ani. La aproape 40 de ani, a devenit mamă, subliniind că atunci când a rămas însărcinată nu se afla într-o perioadă fertila. „Prin intermediul unor analize, am aflat că șansele mele de a rămâne însărcinată sunt practic nule. Nici măcar 0,1%. Chiar și cu diferite tratamente, nu exista nicio garanție”, a explicat Gina.

Cu toate acestea, a rămas însărcinată și își amintește clar momentul în care s-a întâmplat. „Eram într-o perioadă în care nu eram deloc fertilă. Simțeam ceva cu totul special în acel moment, o senzație pe care nu am mai experimentat-o niciodată în viața mea. Nici nu știu cum să explic ceea ce am simțit”, a mai adăugat ea. Smiley, cunoscut în viața reală drept Andrei Tiberiu Maria, a relatat și el în cadrul podcastului experiența sa de pe Muntele Athos, unde a trăit o mare pace interioară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: