Redactia.ro
Home » Monden » Ce a publicat Calina, nepoata Mioarei Roman, pe rețelele sociale în ziua priveghiului? Cum a fost surprinsă fiica Catincăi la o petrecere, sâmbătă seara

Ce a publicat Calina, nepoata Mioarei Roman, pe rețelele sociale în ziua priveghiului? Cum a fost surprinsă fiica Catincăi la o petrecere, sâmbătă seara

GALERIE FOTO (5)

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul din Snagov, unde era internată de mai multă vreme. Vestea i-a întristat pe toți cei apropiați și pe cei care au admirat-o de-a lungul vieții. Nepoata ei, Calina, a fost însă protagonista unor ipostaze neașteptate, tânăra dansând la o petrecere chiar în ziua priveghiului bunicii sale.

Ce a publicat Calina, nepoata Mioarei Roman, pe rețelele sociale în ziua priveghiului

În ciuda tristeții adânci care a învăluit familia Roman, Calina, fiica Catincăi Roman, a fost surprinsă în ipostaze care au stârnit controverse. În seara de 24 februarie, chiar în timp ce bunica sa era comemorată în timpul priveghiului, Calina participa la petrecerea de ziua de naștere a prietenei sale, Diana Gureșoaie. Imaginile și videoclipurile postate ulterior pe rețelele de socializare au arătat-o pe tânără într-o atmosferă de bucurie și distracție, aparent fără a fi afectată de tristețea din jur.

Cum a fost surprinsă fiica Catincăi la o petrecere, sâmbătă seara

Calina a publicat videoclipuri în care se poate vedea dansând și cântând alături de prieteni, în timp ce lumea își lua rămas bun de la Mioara Roman. Aceste postări au stârnit reacții diverse în mediul online, mulți fiind surprinși de lipsa de solemnitate a comportamentului său într-o astfel de zi încărcată de emoție.

Sursa foto: Diana Gureșoaie Instagram

Cu toate acestea, Calina nu a uitat să aducă omagii emoționante bunicăi sale pe rețelele de socializare. Înainte de a-și împărtăși momentele de distracție, ea a postat fotografii cu Mioara Roman, exprimându-și iubirea și recunoștința față de aceasta. Mesajele de genul „RIP. Te voi iubi mereu, bunico” și „Mereu m-ai învățat cele mai frumoase lucruri și tot ce știu acum” au fost însoțite de imagini cu bunica ei, aducând un omagiu sincer memoriei acesteia.

Totodată, fiica Catincăi Roman a pus o poză în care se vede că era la un restaurant, dar și cu biserica în care a fost depus sicriul bunicii sale, dovadă că a fost prezentă la priveghiul Mioarei Roman.

Sursa foto: Instagram Calina

 

 

Sursa foto: PRO TV

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: