Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele au venit să își ia ”Adio” de la Mioara Roman. Cine îi este alături Oanei în acest momente grele

Vedetele au venit să își ia ”Adio” de la Mioara Roman. Cine îi este alături Oanei în acest momente grele

Funerariile Mioarei Roman, fosta jurnalistă și mamă a celebrei vedete Oana Roman, au adus în prim-plan o adunare de suflete îndurerate, care au venit să-și ia rămas bun de la o personalitate iubită și respectată. În acest moment plin de tristețe și reculegere, mulți dintre cei apropiați și cei care au fost marcați de prezența Mioarei Roman în viețile lor s-au strâns la Biserica Sfântul Gheorghe Nou pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Prezența lui Mihai Mitoșeru: un gest de prietenie și sprijin

Printre cei care au dorit să ofere sprijin și compasiune în aceste momente dificile se numără și Mihai Mitoșeru, prezentator TV și bun prieten al Oanei Roman. Cu o relație ce datează de ani buni, Mihai Mitoșeru și-a făcut simțită prezența la biserica unde a fost depus trupul neînsuflețit al Mioarei Roman.

Mihai Mitoșeru s-a îndreptat direct către Oana Roman pe care a luat-o în brațe strâns, apoi i-a șoptit ceva la ureche. După s-a îndreptat către fetița Oanei, Isabela pe care a îmbrățișat-o.

Un omagiu adus cu sensibilitate și respect

Mihai Mitoșeru a sosit la biserică purtând în mână o coroană funerară alcătuită din flori albe, semnificând puritate și pace, aceleași culori ce înconjoară sicriul Mioarei Roman. Vizibil afectat de pierderea suferită, prezentatorul TV a intrat în lăcașul de cult pentru a-și exprima respectul și omagiu față de fosta soție a lui Petre Roman. Gestul său a fost perceput ca unul de solidaritate și prietenie, oferind un sprijin emoțional binevenit în aceste momente tulburi pentru Oana Roman și familia sa. „Sincere regrete, familia Mitoșeru„, era mesajul scris pe coroana adusă de Mihai Mitoșeru.

sursa foto Spynews.ro

CITEȘTE ȘI : Traian Băsescu, omagiu pentru Mioara Roman. Ce gest a făcut fostul Președinte al României

Împărtășind durerea și suferința

Momentul tragic al înmormântării Mioarei Roman a adus împreună sufletele a numeroși prieteni, cunoscuți și apropiați, care au vrut să-și exprime recunoștința și respectul pentru această figură remarcabilă a lumii mondene românești. Prezența lui Mihai Mitoșeru la ceremonia funerară a fost un exemplu de compasiune și camaraderie în fața pierderii unei persoane dragi. Aceste gesturi de solidaritate aduc alinare și sprijin în momentele de durere și reprezintă un tribut emoționant adus unei vieți remarcabile și unei personalități iubite în rândul comunității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: