Redactia.ro
Home » Știri » Ce a putut să găsească un român într-un cimitir din Timișoara. Îți îngheață sângele în vene din primele secunde | VIDEO

Ce a putut să găsească un român într-un cimitir din Timișoara. Îți îngheață sângele în vene din primele secunde | VIDEO

Întâmplările paranormale au loc la ordinea zilei, mai ales dacă faci parte din categoria celor care le caută cu desăvârșire. Recent, un videoclip postat de un tânăr fără frică a devenit viral pe TikTok și a stârnit o mulțime de controverse. Iată ce a putut să găsească în timp ce se plimba printr-un cimitir din Timișoara.

Uneori poate fi destul de greu să găsim o explicație plauzibilă pentru fenomenele paranormale care au loc în jurul nostru, tocmai de aceea, un utilizator de pe TikTok și-a luat inima în dinți și a luat decizia să plece în căutarea aventurii. Pe contul său au apărut mai multe videoclipuri care se legau strict de o plimbare printr-un cimitir din Timișoara, acolo unde a făcut o descoperire de-a dreptul șocantă.

Ce a descoperit bărbatul într-un cimitir din Timișoara

Amadeus, așa cum se autoproclamă cel care realizează videoclipurile de pe TikTok este destul de cunoscut în această „industrie” a paranormalului. Recent, acesta a încărcat pe contul său imagini cu el în timp ce pleacă în căutarea unor detalii nemaivăzute dintr-un cimitir din Timișoara.

În timp ce se plimba printre cavouri, privirea i-a căzut pe o gaură în ciment care avea să scoată la iveală ceva cu adevărat neașteptat. Curios din fire, Amadeus s-a folosit de o lanternă pentru a lumina interiorul cavoului și a descoperit un obiect înfășurat foarte bine într-o pânză albă. La prima vedere, părea o cârpă, însă, după ce a scos-o, avea să rămână șocat.

„Aia e o păpușă legată de cap? E ceva legat acolo, dar nu văd ce. E o cârpă legată, dar nu știu ce-i… Ce curios m-a făcut! Ajung cu mâna la ea. Vai! Ce e asta!? Sunt în șoc acum! Este cea mai tare chestie pa care am găsit-o eu într-un cimitir, dar nu știu ce e!”, povestea Amadeus pe TikTok, în timp ce filma cu mare interes obiectul găsit în cavou.

@amadeusrg777 #viral #stiu_ca_nu_o_sa__ajunga_pe_foryou #cimitir #urbex #paranormal #farmece #vraji @🌍🌜👼🅐🅜🅐🅓🅔🅤🅢 👼🌛🌏 @𝒩𝒾𝒸♡𝓁𝑒𝓉𝒶 🌛 ンザ゛ @🌍🌜👼🅐🅜🅐🅓🅔🅤🅢 👼🌛🌏 @🌓🌜💫👼 deya💫👼🌛🌓 ♬ Danger – SoundAudio

„E un mormânt spart!”

După ce a scos din gaura mormântului, tânărul aventuros avea să descopere o imagine șocantă și anume o păpușă înfășurată într-o pânză albă, legată de mai multe ori cu o sfoară destul de subțire. Ba mai mult decât atât, păpușa era prinsă și cu un ac de siguranță, ceea ce i-a dat de bănuit aventurierului.

După ce a inspectat cu atenție obiectul misterios, acesta a luat o decizie șocantă și anume a ales să îi dea foc, în speranța că așa va dezlega spiritul care este legat de păpușa în cauză. Videoclipul a strâns mii de vizualizări și aprecieri.

„E un mormânt spart, am băgat mâna și uite ca am găsit! E o păpușă! S-a făcut ritual!”, a concretizat Amadeus pentru toți cei care îi urmăresc contul de TikTok.

@amadeusrg777 #vraji #papusavraji #viral #stiu_ca_nu_o_sa__ajunga_pe_foryou #cimitir #urbex #paranormal #farmece #horor @🌍🌜👼🅐🅜🅐🅓🅔🅤🅢 👼🌛🌏 @𝒩𝒾𝒸♡𝓁𝑒𝓉𝒶 🌛 ンザ゛ @🌍🌜👼🅐🅜🅐🅓🅔🅤🅢 👼🌛🌏 @🌓🌜💫👼 deya💫👼🌛🌓 ♬ Danger – SoundAudio

Cum au reacționat urmăritorii bărbatului

Cei care iubesc fenomenele paranormale și sunt mereu în căutarea unor explicații mai puțin plauzibile au fost încântați și șocați în același timp de descoperirea făcută. Comentariile au curs pe bandă rulantă, după cum urmează: ”Ce ai făcut până la urmă cu păpușa? Ai mai fost acolo????”, „Doamne ferește eu cred în așa ceva, eu am găsit în curte la mine o broască țestoasă legată cu ață roșie”, „Sunt farmece făcut de o vrăjitoare persoanei care a murit”.

Au fost, desigur, și persoane sceptice în ceea ce privește veridicitatea imaginilor care au apărut pe TikTok: ”Ai spus că e o păpușă până să vezi ce e!”, „Nu știu daca e adevărat cu farmecele astea”, „Nu cred în farmece sunt înșelătorii de la țigănci care prostesc româncele sa le ia banii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: