Redactia.ro
Home » Știri » Ce a putut să pățească un client Lidl după ce a cheltuit prea puțini bani în supermarket în Germania? L-a costat scump 

Ce a putut să pățească un client Lidl după ce a cheltuit prea puțini bani în supermarket în Germania? L-a costat scump 

Ce a putut să pățească un client Lidl după ce a cheltuit prea puțini bani în supermarket? L-a costat scump 

O situație cel puțin bulversantă s-a produs recent în Germania, unde un client Lidl a fost supus unei amenzi pentru că a cheltuit prea puțini bani în supermarketul cu prețuri accesibile. Evenimentul a avut loc în orașul german, unde regulile stricte cu privire la timpul petrecut în parcările din proximitatea magazinelor au fost aplicate cu severitate.

Ce a putut să pățească un client Lidl după ce a cheltuit prea puțini bani în supermarket în Germania

Un pensionar a ajuns să fie amendat din cauza unei achiziții modeste în valoare de 34 de euro. Deși a petrecut doar 39 de minute în parcarea magazinului, acest client a fost nevoit să achite și taxa de parcare, fapt considerat drept o măsură exagerată de către unii.

Regulile parțiale ale parcării prevedeau că aceasta ar fi fost gratuită pentru acel client, dacă achiziționa bunuri în valoare de 50 sau chiar 100 de euro. În aceste condiții, el ar fi beneficiat de o perioadă de parcare gratuită de 90 de minute, dar în acest caz particular regulamentul nu a fost aplicat corespunzător. În incidență, reprezentanții Lidl au aruncat vina asupra firmei de securitate colaboratoare, Parkpoint, susținând că sunt puși în situația de a taxa clienții care fac achiziții mici.

Clienții sunt indignați

Nu este însă primul astfel de caz înregistrat în parcările Lidl. Un eveniment similar s-a produs și în Marea Britanie, la un supermarket din orașul Birmingham, Regatul Unit. O femeie în vârstă de 50 de ani, Karen Grant, a fost amendată cu 90 de lire pentru depășirea cu doar 10 minute a timpului alocat de staționare.

Aceste amenzi aparent desproporționate pentru parcarea la Lidl au stârnit indignare în rândul clienților. Unul dintre aceștia a declarat:

„Amenzi ridicole de parcare la Lidl. Pentru toți rezidenții din Bromborough care fac cumpărături la noul Lidl, să fie conștienți de ele.

Acum câteva săptămâni mi-am făcut cumpărăturile săptămânale la noul Lidl din Bromborough, am cheltuit 194,05 lire sterline și am petrecut 1 oră și 41 de minute făcând asta.

Limita de parcare se pare că este de 1 oră 30 și am primit un anunț de taxă de parcare de 90 de lire… Nu mă voi întoarce!”, a povestit ea pentru Birmingham Mail.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: