Redactia.ro
Home » Știri » S-a deschis un nou magazin pentru clienţii supermarketurilor. Concurenţă pentru Lidl, Kaufland şi Carrefour

S-a deschis un nou magazin pentru clienţii supermarketurilor. Concurenţă pentru Lidl, Kaufland şi Carrefour

Se da ulei gratis

Românii încă mai fac cumpărături pe ultima sută de metri, înainte de Crăciun. Clienţii supermarketurilor au o nouă opţiune, dacă nu doresc să ajungă la Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Mega Image sau Profi.

S-a redeschis magazinul Casa Unirea. Este un nou magazin cu produse româneşti s-a deschis în apropierea Bucureştiului, în urma unui parteneriat între stat şi un distribuitor local.

Ce preţuri sunt la Casa Unirea?

Preţurile sunt şi cu 40% mai mici faţă de marii retaileri, însă momentan se pot face doar cumpărături engros. Magazinul se află în Afumaţi, judeţul Ilfov şi se întinde pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi. Găsim aici în jur de 10 mii de produse alimentare care vin de la 50 de producători locali, mici şi mijlocii.

Adaosul comercial practicat e mai mic, de până în 12%. Adaos din care câştigă statul, dar şi cel care a făcut investiţia. Un kilogram de pulpă de porc fără os, de exemplu, se vinde aici cu 18,5 lei. În supermarketul Casa Unirea, acelaşi produs costă şi 30 de lei pe kilogram.

Cât costă carnea de pui?

La Casa Unirea, carnea de pui este, de asemenea, mai ieftină, adică, pulpele de pui prezintă un preț de 14,6 lei, în timp ce în alte supermarketuri costă 16,5 lei, în timp ce cașcavalul costă 19 lei, cu 10 lei mai puțin decât în alte unități comerciale, sumele neputând fi ignorate.

Cartofii se vând cu 50 de bani mai puțin, fiind în valoare de 3 lei.

Momentan se poate cumpăra doar engros. De pe 22 ianuarie se vor vinde şi produse la bucată. Investiţia se ridică la peste 1,5 milioane de euro şi este una privată. Statul n-a contribuit cu bani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: