Redactia.ro
Home » Monden » Ce a putut să spună Vica Blochina despre Bianca Drăgușanu a luat prin suprindere pe toată lumea. Rivale sau prietene?

Ce a putut să spună Vica Blochina despre Bianca Drăgușanu a luat prin suprindere pe toată lumea. Rivale sau prietene?

Nu în urmă cu mult timp, Vica Blochina ștergea pe jos cu Oana Roman. De această dată, fosta lui Piți a făcut dezvăluiri despre Bianca Drăgușanu. Care este relația dintre cele două dive.

Vica Blochina și Bianca Drăgușanu, prietene la cataramă

Vica Blochina este una dintre vedetele de la noi care are o legătură strânsă cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale. Vica a organizat o secțiune cu întrebări în care fanii au putut să își scrie curiozitățile. Unul dintre internauți a întrebat-o pe frumoasa blondină dacă mai este prietenă cu Bianca Drăgușanu. Vica Blocina a afirmat că pe ea și Bianca Drăgușanu le leagă o prietenie foarte frumoasă și ea o admiră enorm pe bomba sexy. Tot ea a dezvăluit că recent cele două au ieșit împreună să ia masa.

Cum să nu fiu?? Cu Bianca chiar am fost la masă acum câteva zile…o iubesc și o admir.„, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina a fost întrebată din nou și despre Oana Roman. Aceasta a mărturisit că nu își dorește să mai vorbească pe marginea acestui subiect. Ea a precizat că ea a ținut enorm la Oana Roman, doar că aceasta a dezamagit-o foarte mult.

Eu nu sunt supărată pe ea. Am fost supărată, într-adevăr. Dar am luat ca atare treaba și aia a fost. Oana a fost prietena mea de suflet și eu am ajutat-o pe ea foarte mult. Dar m-a dezamgit. Nu stau să despic firul în patru. M-a dezamăgit foarte tare.„, a mai spus Vica Blochina.

Ce dezvăluiri a făcut Vica Blochina despre Oana Roman

CITEȘTE ȘI: Războiul dintre Oana Roman și Vica Blochina continuă. Vica a făcut dezvăluiri rușinoase despre fiica lui Petre Roman

Vica Blochina a fost plecată în vacanță alături de Oana Roman. Blondina a mărturisit că Oana ar fi mers pe barter la un hotel, iar ea a stat separat cu fiul ei plătind cazarea. O întâmplare de care până și Vica a fost rușinată a fost seara în care au ieșit să mănânce în oraș și Oana Roman ar fi pornit un întreg scandal cu ospătarul fiindcă nu voia să plătească creveții pe care îi comandase. Vica a povestit că Oana a început să țipe și să înjure. Într-un final, Oana ar fi reușit să obțină o reducere de 20 de euro din prețul de 100 de euro al creveților comandați.

Vica Blochina a povestit amuzată și faptul că Oana Roman susținea în Egipt că lumea din România o cunoaște drept „Madonna de România” și încerca să îi convingă că ea este una dintre cele mai cunoscute, poate chiar cea mai cea, influenceriță din România.

În Egipt ea avea nu știu ce înțelegere cu un hotel, m-a rugat să vin și eu. M-am dus, doar că eu și cu fiul meu am plătit cazarea la alt hotel pentru că nu mi-a plăcut unde stătea ea. Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea : «Do you know Madonna în America? I am Madonna în România», am leșinat de râs . După, am mers la restaurant cu Madonna de România, la restaurant a la carte și-a comandat 6 creveți și au făcut 100 euro. Nu vrei să știi ce i-a făcut ospătarului pentru ăia 100 de euro. Am crezut că nu este adevărat. Cum a înjurat și cum a țipat că să-i facă reducere și i-a făcut 20 de euro. Foarte multă lume mi-a spus și m-a tras de mânecă să nu mă încurc cu ea. Cât are nevoie de tine ești bun, după se p*^$ pe tine.„, a mai spus Vica Blochina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: