Redactia.ro
Home » Monden » Războiul dintre Oana Roman și Vica Blochina continuă. Vica a făcut dezvăluiri rușinoase despre fiica lui Petre Roman

Războiul dintre Oana Roman și Vica Blochina continuă. Vica a făcut dezvăluiri rușinoase despre fiica lui Petre Roman

Războiul dintre Oana Roman și Vica Blochina nu s-a terminat! Blondina lui Piți a desființat-o pe Oana Roman cu ultimele declarații. Vica i-a adus acuzații grave Oanei care îi vor păta imaginea pe care aceasta încearcă să o creeze în online.

Vica Blochina: „Minte foarte mult”

Vica Blochina a acordat un interviu în care a povestit experința prieteniei cu Oana Roman. Vica a spus că ea i-a fost un om de nădejde Oanei și că a ajutat-o cu bani în nenumărate rânduri. Ea amai povestit faptul că marius Elisei nu o lăsa pe fosta sa soție să vorbească cu Vica, dar fără un motiv întemeiat. Ea presupune că totul ar fi pornit de la petrecerea de ziua ei când Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații și inclusiv pe Oana.

Totul a început la ziua mea, atunci când Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații mei, inclusiv pe Oana. A primit bătaie de la un invitat și a fost dat afară de la eveniment. Din acel moment, Marius i-a interzis să mai vorbească cu mine, dar nu mi-a spus motivul. După ce a plecat Marius, cu toți banii, cu toate hainele și cu firma, Oana mi-a dat mesaj că îi pare rău, că suferă și atunci «fata bună» iar s- activat și am dus-o de mânuță peste tot, am ajutat-o și cu bani. Ea de mine s-a folosit foarte mult. Când vrei să verifici un prieten, vezi cum e când nu mai are nevoie de tine, cum se poartă cu tine când nu mai are nevoie de ajutorul tău. Nu suntem certate, pur și simplu nu vorbesc cu ea. Am trecut o dată cu vederea.

Pentru mine nu mai există nicio calea de împăcare, niciodată, în viață asta. Am trecut o dată cu vederea. Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciază nimic și pe nimeni, de aia nu are prieteni. I se pare că totul i se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Dacă lumea o ajută atunci când se plânge, pentru că se plânge toată ziua, are impresia că i se cuvine și, când se vede cu sacii în căruță, după, ea este șefa. În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce.” , a povestit Vica Blochina.

Oana Roman, mocangeală și scandal în Egipt pentru 6 creveți

Vica Blochina a fost plecată în vacanță alături de Oana Roman. Blondina a mărturisit că Oana ar fi mers pe barter la un hotel, iar ea a stat separat cu fiul ei plătind cazarea. O întâmplare de care până și Vica a fost rușinată a fost seara în care au ieșit să mănânce în oraș și Oana Roman ar fi pornit un întreg scandal cu ospătarul fiindcă nu voia să plătească creveții pe care îi comandase. Vica a povestit că Oana a început să țipe și să înjure. Într-un final, Oana ar fi reușit să obțină o reducere de 20 de euro din prețul de 100 de euro al creveților comandați.

Vica Blochina a povestit amuzată și faptul că Oana Roman susținea în Egipt că lumea din România o cunoaște drept „Madonna de România” și încerca să îi convingă că ea este una dintre cele mai cunoscute, poate chiar cea mai cea, influenceriță din România.

În Egipt ea avea nu știu ce înțelegere cu un hotel, m-a rugat să vin și eu. M-am dus, doar că eu și cu fiul meu am plătit cazarea la alt hotel pentru că nu mi-a plăcut unde stătea ea. Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea : «Do you know Madonna în America? I am Madonna în România», am leșinat de râs . După, am mers la restaurant cu Madonna de România, la restaurant a la carte și-a comandat 6 creveți și au făcut 100 euro. Nu vrei să știi ce i-a făcut ospătarului pentru ăia 100 de euro. Am crezut că nu este adevărat. Cum a înjurat și cum a țipat că să-i facă reducere și i-a făcut 20 de euro. Foarte multă lume mi-a spus și m-a tras de mânecă să nu mă încurc cu ea. Cât are nevoie de tine ești bun, după se p*^$ pe tine.„, a mai spus Vica Blochina în exclusivitate pentru cancan.ro.

Vica Blochina îi strică apele din online Oanei Roman

Vica Blochina a precizat până și faptul că i-a atras atenția Oanei că își editează enorm de mult pozele. Ea mai povestit că toată problema de la picior a fost o mare înscenare și că de fapt fiica fostului premier a avut o zgîrietură minoră la picior. Blondina a povestit că de fapt Oana nu ar fi suferit nicio operație la picior și totul a fost o mare invenție.

Vica Blochina a mai povestit că Oana își minte urmăritorii în privința produselor pe care le promovează. Ea a mărturisit că celebrul ceai la care face reclamă intens nici măcar nu este consumat de Oana. Se pare că blondina îi va strica toate afacerile în urma ultimelor declarații.

Minte foarte mult. În Egipt, când am fost, a mințit că ea a făcut operație la picior cu anestezie generală și ea intrase în apă și se tăiase într-o scoică. A fost la doctor, i-au bandajat piciorul ca și cum îl avea în gips și ea avea o tăietură minusculă, dar ea a doua zi pleca acasă și trebuia să se evidențieze cumva prin aeroport și a șchiopătat tot drumul. Când a ajuns acasă, a uitat, și-a pus tocurile în picioare. Când am fost în Egipt, i-am spus că exagerează cu Photoshop-ul. Ss-a luat de mine și mă făcea tâmpită. Îmi spunea că își face nu știu ce la față, atât. I-am spus că, în pozele pe care le are, pare mai slabă ca mine, nu cred că-și dădea seama. N-a băut din ceaiul ăla niciodată, scoate sticla goală și o bagă înapoi în geantă, despre ce vorbim? De aia toată lumea are satisfacție când apar știri nașpa, pentu că are un caracter de c#$@t. Ea crede că sunt fraieră și ea este șmecheră, dar I-am spus să nu se mai folosească de mine la combinațiile ei de c…t. Cred că totul a fost până la bani. De aia nici nu mai are prieteni, la toți se duce să se mlogeasca, se ducea la ei să bea, să mănânce și chiar I-am spus să termine cu milogeala pentru că se tot laudă că vine dintr-o familie cu pretenții.

A făcut Sorbona și se milogește la toată lumea, că nu are bani, că nu are mașină că nu are nu știu ce . . Am dus-o de mâna și i-am arătat pas cu pas ce trebuie să facă și cu hainele și cu tot. Oana își făcuse un plan bine conturat. Când ne-am întors din Egipt, acolo unde am petrecut ziua ei de naștere, Oana m-a rugat să vin cu ea la mare, în Mamaia, pentru că nu avea cu cine să meargă, dar ea, defapt, avea deja scenariul făcut. Fără să știu, despre ce este vorba, s-a combinat cu un individ, să pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius. Eu nu știam nimic despre acel bărbat. Ajunsă acasă, Marius a așteptat-o și i-a cerut să se împace cu el pentru că o iubește, iar eu, am picat la mijloc. Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ. Evident, a început să ma înjure și să-mi arunce cuvinte urâte. Oana s-a folosit de mine și eu am picat la mijloc între ei doi și Marius m-a înjurat pe la toate colțurile. Nici până în ziua de azi nu am primit explicații din partea Oanei.„, a mai adăugat Vica Blochina.

Etichete: