Redactia.ro
Home » Știri » Ce a putut să spună Georgică Cornu după ce s-a despărțit de Marina Almășan. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Ce a putut să spună Georgică Cornu după ce s-a despărțit de Marina Almășan. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Despărțirea dintre Marina Almășan și Georgică Cornu a surprins pe toată lumea. După ce vedeta a anunțat că distanța și neînțelegerile au determinat-o să pună capăt relației, fostul ei partener a decis să-și spună partea de adevăr într-un mesaj publicat pe Facebook. Georgică Cornu nu este de acord cu afirmațiile făcute de realizatoarea TV și a dorit să clarifice situația din punctul său de vedere.

Reacția lui Georgică Cornu

Într-un mesaj lung și detaliat, Georgică Cornu a adus în discuție mai multe aspecte ale relației lor și motivele care, în opinia sa, au dus la despărțire. Cornu a afirmat că nu este prima dată când Marina Almășan acționează în acest mod, sugerând că realizatoarea TV obișnuiește să se adreseze publicului pentru a-și exprima nemulțumirile. De asemenea, Cornu a declarat că el nu a fost niciodată de acord cu aceste ieșiri mult prea dese în presă.

Georgică Cornu a adus mai multe reproșuri la adresa Marinei Almășan, inclusiv legate de fostul ei soț, Victor Socaciu.

Cornu a susținut că Marina a fost influențată de relația anterioară și că aceasta a avut un impact negativ asupra relației lor. Cu toate acestea, în ciuda criticilor, Cornu i-a transmis Marinei că ar fi dispus să mai ofere o șansă relației lor, sugerând că încă mai există sentimente și posibilitatea de a se împăca.

„Am promis ca voi spune câteva cuvinte despre acțiunea iubitei mele(foste…) Marina Almasan. Iată câteva: Acțiuni de acest gen, Marina a mai făcut, am înțeles ca așa este obiceiul ei!!! A revenit! Niciodata nu am fost de acord cu ieșirea in presa, trebuia sa știe ca acest lucru nu o ajuta! Ai stat 12 ani cu o persoana, a se vedea imaginile și laudele relației făcute chiar de Marina și acum ți-ai adus aminte

de nepotriviri?!!! Când Marina a început relația cu mine nu mai era cu Socaciu decât in acte! Cum sa vorbești atât de mult despre o persoana care a pus DIICOT-ul sa-mi facă dosare pentru care am tras pâna astăzi?!!! Îți mai aduci aminte Marina?

Da, am crezut ca relația noastră e solida, și ca atunci când voi finaliza dosarele făcute de prietenii lui Socaciu, voi veni la București așa cum stabiliserăm! Ce ai riscat Marina? Tu sau Eu? Venirile mele la București au fost întrerupte de Marina ca și acum! Anul acesta as fi stat 2 săptămâni la Timișoara și restul in București! Hai sa spunem adevarul, Marina!

Poate ,,lipsa relatărilor din spațiul public al Marinei. Acest lucru chiar este scandalos! Ce prieten mai pot găsi in Marina? Ce am fost 12 ani? Dacă-mi este recunoscătoare pentru cei 12 ani, pentru ce ma condamna?

Eu pentru ce sa-i fiu recunoscător? Cred ca a greșit, omul e supus greșelii, nu cred ca mai are 12 ani sa stea cu un bărbat și sa constate ca ,,au fost anumite nepotriviri”-ha,ha,ha!!!

Marina, cred ca mai ușor este sa discutam, sa vedem ce putem corecta și sa mergem frumos înainte decât sa pornim de la zero. Poate te gândesti in Dubai și devii rațională! LA MULȚI ANI de ziua ta și te rog sa te gândesti ca timpul trecut este pierdut nu se mai întoarce! Te iubesc!”, a scris Georgică Cornu.

Ce a spus Marina Almășan

Anunțul separării a fost făcut de Marina Almășan, care a explicat că distanța dintre ei a jucat un rol crucial în decizia sa. Ea a menționat că se simțea extrem de singură din cauza faptului că Georgică Cornu nu locuia alături de ea în București, ceea ce a creat o prăpastie între ei. Realizatoarea TV a subliniat că neînțelegerile și lipsa de comunicare au fost factori decisivi în despărțirea lor după 12 ani de relație.

„Nimic spectaculos. Traversez de mult o etapă a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru.După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane. Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța.

Ne-am fost loiali unul altuia. Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind, din păcate, să suplinească acest gol”,a spus Marina Almășan, conform cancan.

Șanse pentru împăcare

În ciuda divergențelor și tensiunilor dintre ei, Georgică Cornu și Marina Almășan par să lase deschisă posibilitatea unei reconcilieri. Cornu și-a exprimat dorința de a reconsidera relația și de a discuta mai multe despre problemele lor, sperând la o eventuală împăcare. Totuși, rămâne de văzut dacă Marina Almășan va accepta această propunere și dacă cei doi vor reuși să găsească un teren comun pentru a-și repara relația.

Despărțirea a avut un impact semnificativ nu doar asupra lor, ci și asupra publicului care i-a urmărit de-a lungul anilor. Fanii cuplului au fost surprinși și dezamăgiți de vestea separării, iar reacțiile din mediul online au fost numeroase. Mulți au trimis mesaje de susținere ambelor părți, sperând la o soluționare amiabilă a conflictului și la o eventuală reconciliere.

Despărțirea dintre Marina Almășan și Georgică Cornu este un subiect complex, cu multe aspecte și sentimente implicate. Deși există acuzații și reproșuri de ambele părți, posibilitatea unei reconcilieri nu este exclusă.

Rămâne de văzut dacă cei doi vor reuși să depășească diferențele și să găsească o cale de a-și repara relația. În orice caz, publicul continuă să le fie alături, urmărind cu interes evoluția situației.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: