Redactia.ro
Home » Monden » Ce a putut să zică Andreea Tonciu despre Jador la întoarcerea de la „Survivor all Stars”: „Am văzut că a doua zi și-a cerut scuze”

Ce a putut să zică Andreea Tonciu despre Jador la întoarcerea de la „Survivor all Stars”: „Am văzut că a doua zi și-a cerut scuze”

Andreea Tonciu a mărturisit cum este Jador în competiția Survivor de la Pro TV.

După eliminarea de la Survivor All Stars, Andreea Tonciu s-a întors acasă și a acordat un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, dezvăluind detalii despre experiența sa în Republica Dominicană și despre colegii de echipă. În mod surprinzător, Andreea Tonciu a declarat că se simte dezamăgită de comportamentul lui Jador, membru al echipei Faimoșilor. Iată ce a povestit vedeta în exclusivitate.

Andreea Tonciu a vorbit despre starea sa actuală după revenirea acasă, subliniind că sănătatea sa este cea mai importantă. După eliminare, primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și strângă fetița în brațe și să petreacă timp cu familia. Totodată, a recunoscut că încă se adaptează la schimbarea de fus orar și că a simțit nevoia să se răsfețe cu câteva tratamente de înfrumusețare la salon.

Ce regrete are bruneta după eliminare

Cu regret, Andreea Tonciu a mărturisit că a plecat de la Survivor All Stars mai devreme decât și-ar fi dorit, având intenția de a rezista mai mult în competiție. Cu toate acestea, a subliniat că întoarcerea la confortul casei și la familia sa a adus și o parte pozitivă a experienței.

Despre viitorul competiției, Andreea a evitat să facă previziuni precise, dar a menționat că elimnarea surprinzătoare a Elenei Ionescu indică faptul că se pot aștepta la multe surprize până la finalul sezonului.

Andreea Tonciu este profund dezamăgită de Jador

Aspectul care a atras atenția în mod special în interviu a fost dezamăgirea exprimată de Andreea Tonciu față de comportamentul lui Jador. Ea a afirmat că, în timpul participării la competiție, au avut discuții pe care le-a considerat reale, însă, după întoarcerea acasă, a observat că la testimoniale, Jador a spus lucruri diferite.

„Eu sunt foarte sinceră și mi-ar fi plăcut ca așa să fie și ceea ce noi discutam acolo”, a declarat Andreea Tonciu, subliniind discrepanța dintre comportamentul lui Jador în fața ei și declarațiile ulterioare.

Andreea Tonciu a evitat să dezvăluie detaliile exacte ale discuțiilor cu Jador și a lăsat deschisă posibilitatea ca acesta să se corecteze ulterior. Cu toate acestea, dezamăgirea exprimată de vedetă adaugă o notă de tensionare în competiție, iar fanii sunt curioși să vadă cum vor evolua relațiile între concurenți în edițiile viitoare ale Survivor All Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: