Redactia.ro
Home » Știri » Ce a răspuns un cerșetor când a fost întrebat în ce an suntem? Bărbatul nu are nici buletin

Ce a răspuns un cerșetor când a fost întrebat în ce an suntem? Bărbatul nu are nici buletin

GALERIE FOTO (2) Cersetorul Marin din Bucuresti

Bucureștiul ascunde multe povești, unele dintre ele extrem de triste. Așa este și cea a bătrânului Marin, un cerșetor întâlnit de o tânără pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din sectorul 4 al Capitalei. Bărbatul a ajuns să își ducă zilele pe străzi, sub cerul liber, după ce a fost abandonat de copii. Întrebat de o tânără în ce an suntem, bătrânului Marin a dat un răspuns sfâșâietor.

Povestea extrem de dureroasă a bătrânului Marin de pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Capitală a fost făcută cunoscută de o tânără din București, extrem de impresionată de traiul greu pe care îl duce omul zi de zi pe străzi.

Bătrânul Marin nu are buletin

Bătrânul Marin nu are buletin, dar a declarat că are 61 de ani. Soția i-a murit, iar copiii l-au abandonat pe străzi. Nu mai știe nimic de soarta lor, cum nici ei nu știu, cel mai probabil, că al lor tată a ajuns să trăiască pe străzi.

Tânăra din București care l-a întâlnit pe bătrânul Marin povestește că omul stă zi de zi pe un scaun, în fața un supermarket. Tot acolo, omul doarme. Impresionată de situația lui, tânăra i-a plătit o noapte la hotel, unde să se poată bucura și el de un pat și de o baie caldă, după zile în șir în care îndurat frigul deja lăsat peste București.

Răspunsul dat de cerșetor când a fost întrebat în ce an suntem

Mesajul cutremurător al tinerei care l-a întâlnit pe cerșetor a stârnit rapid reacții după ce a fost postat pe rețelele de socializare. Cutremurător este și răspunsul dat de cerșetor când a fost întrebat în ce an suntem.

„Bună seara! Pe domnul din imagini l am cunoscut aseară, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, sector 4. Are 61 de ani, îl cheamă Marin, doi copii plecați în Italia de care nu mai știe nimic (iar ei nici atât nu stiu/nu i interesează de soarta lui) și o soție decedata. Locuiește pe strazi de foarte mulți ani. Nici el nu mai știe numărul. Când m a intrebat în ce an suntem și i am spus 2020, făcând calculele în capul lui, pana și el a rămas surprins. Este un bătrân al tarii, al României, al nostru, care are nevoie de ajutor. I am cumpărat mâncare, am stat cu el de vorba ore (este foarte dornic sa vorbească cu cineva căruia sa i pese cu adevărat de el preț de câteva minute măcar) și după multe insistente de ale mele, l am convins sa l cazez o noapte la hotel, pentru a beneficia de un pat, căldură și apa calda sa se spele. Nu mai spun cât este de umil, nu cere nimic niciodată, ba mai mult m a certat ca am investit atât de mulți bani în el spunând ca nu e nevoie, ca nu merita, ca vrea doar sa l ierte Dumnezeu odată și sa l ia”, le-a transmis tânăra din București prietenilor ei de pe rețelele de socializare.

Bătrânul Marin face haz de necaz

Tânăra din București care l-a ajutat pe bătrânul Marin le-a mărturisit prietenilor ei care este cel mai mare vis al cerșetorului. Își dorește din tot sufletul să își găsească un azil, unde să își ducă zilele rămase. Și chiar dacă soarta l-a lovit crunt, bătrânul Marin face haz de necaz. Printre lacrimi și durere, cerșetorul nu își uită fărâma de umor care l-a caracterizat încă din vremurile bune.
„Ah, da, are și foarte mult umor! Printre lacrimi și durere, este un tip extrem de caraghios cu care razi cu lacrimi😊. Condiția lui fizica este precara, are probleme mari la ambele picioare și se taraie cu o carja. Doarme pe un scaun, în frig, zi de zi, de atâția ani, în fata unui supermarket. În fund. Iepureste. Nu știu cum reușește, dar are hainele foarte curate și o manichiura impecabila. Deși locuiește pe strazi, atenție! Visul lui este sa găsească un adăpost/azil, unde sa rămână pana moare. Doar un pat și o masa calda sa aibă pe zi. Atât. Pensie nu are, deși are 30 de ani de munca. A fost electrician. În momentul de fata, eu cu prietena mea incercam sa l ajutam cât putem. În limita financiara în care putem. Prin cunoștințe, am reușit sa găsesc pe cineva de la o asociație, care l poate ajuta cu reînnoirea buletinului (este expirat), poate un ajutor social și doamne ajuta o pensionare anticipata pentru a lua niște bănuți pe luna, sa si poată permite un loc unde sa stea. Dar este tot sub cerul liber. Singur, abandonat, așteptând frigul. Nu o sa treacă iarna în strada.
Oricine poate ajuta cu haine, alimente, bani (deși nu are unde sa le tina, le fura🙁), dar mai ales cu un loc, undeva, unde sa fie un pat și o perna, va rog sa mi scrieți! Pana reușim, Doamne ajuta, cu pensia, voi face cheta aici, oriunde, pentru a strânge bani sa i plătim cazarea și pentru a i cumpara ce are nevoie. Nu știu de ce nu se poate comenta la postare deși e pe public. Va rog dacă vreți sa ajutati, trimiteti mesaj privat!” a mai povestit tânăra din București.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: