Redactia.ro
Home » Știri » Ce a scris un ziar francez despre Simona Halep și performanța ei

Ce a scris un ziar francez despre Simona Halep și performanța ei

Ce a scris un ziar francez despre Simona Halep

Prestigiosul cotidian L’Equipe scrie, miercuri, că Simona Halep a fost primită ca un star rock pe Arena Națională.

„Simona Halep, primită ca un star rock în România”, titrează site-ul cotidianului francez.

„Simona Halep a fost primită cu multă căldură la întoarcere în România. Campioana de la Wimbledon a fost sărbătorită de un stadion întreg.

Când se vorbeşte despre statutul Simonei Halep în România, cuvântul star nu este deloc exagerat. Campioana de la Wimbledon, prima jucătoare din România care cucereşte turneul, şi-a demonstrat încă o dată popularitatea, la întoarcerea în ţară fiind sărbătorită de un stadion întreg”, mai notează L’Equipe.

Simona Halep şi Ion Ţiriac au rememorat finala de la Wimbledon, în cadrul evenimentului organizat, miercuri, pe Arena Naţională, în care campioana de la All England Club şi-a prezentat trofeul cucerit.

Simona Halep a fost ovaţionată de peste 20.000 de spectatori pe. Arena Naţională, unde jucătoarea de tenis şi-a prezentat replica trofeului câştigat la Wimbledon.

Îmbrăcată în echipament de joc, alb, ca la Wimbledon, campioana a intrat pe teren pe melodia We Are the Champions şi a trecut printr-un culoar pe care se aflau de-o parte şi de alta foşti campioni olimpici.

„Este o mare bucurie să vă am alături în această seară, să împărţim acest trofeu, pentru că este al nostru, este al ţării, în primul rând şi este o seară foarte specială pentru mine. Şi anul trecut a fost, dar acum este şi mai specială. Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit. Să ne bucurăm şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile. Vă mulţumesc încă o dată!”, a spus Simona Halep.

Citește și: Fabrica de Ferrari și Lamborghini false avea preţuri incredibil de mici

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: