Redactia.ro
Home » Știri » Ce a spus Andreea Marin despre Andreea Esca. Anunț făcut de “zâna surprizelor”

Ce a spus Andreea Marin despre Andreea Esca. Anunț făcut de “zâna surprizelor”

Andreea Marin, aliment preferat

Andreea Marin și Andreea Esca sunt două dintre cele mai iubite prezentatoare din România. Ambele sunt cunoscute de o țară întreagă și au o carieră în televiziune de când se știu. Recent, Andreea Marin a vorbit despre Andreea Esca. Iată ce a povestit „zâna surprizelor”!

Ce a spus Andreea Marin despre Andreea Esca

Fosta Zână a Surprizelor a vorbit recent despre Andreea Esca, prezentatoarea, probabil, cea mai cunoscută din România. Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate despre cea care în timp a devenit imaginea postului PRO TV. Mulți dintre fanii lor le-au urmărit în detaliu parcursul în televiziune și au rămas surprinși de ce a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin și Andreea Esca, două dintre cele mai iubite prezentatoare din România

Andreea Marin a prezentat ani la rând emisiunea ,,Surprize, surprize”. Ce nu își aduc aminte mulți este că Andreea Marin a prezentat și ea știrile în perioada în care Andreea Esca activa în presă. Iată ce a povestit „zâna surprizelor”!

Dezvăluirile Andreei Marin despre Andreea Esca

Andreea Esca încă prezintă știrile de la ora 19:00, în timp ce Andreea Marin se află într-o pauză. Recent însă, Andreea a anunțat că se va întoarce pe micile ecrane din data de 12 octombrie.

„Pe Andreea o iubesc, pur și simplu, este un om de o calitate excepțională, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un suflet mare. O cunosc dincolo de micul ecran, așa cum o vede toată lumea.

Și mi se pare foarte important să fiu alături de ea într-un asemenea moment, în care și profesional, dar și personal, este într-un punct solar al vieții ei. Cinci decenii de viață și să arăți cum e Andreea Esca și să te simți în continuare copil, pentru că ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația, bineînțeles, e minunat!”, a povestit Andreea Marin pentru cancan.ro

Andreea Marin și-a început cariera prezentând știrile

,,Așa am început, cu știrile! Asta s-a întâmplat după știri, deci au fost ani buni în care am lucrat la știri! Și, practic, știu foarte bine parcursul Andreei, noi la acel moment prezentând știrile naționale, fiecare pe postul său, în paralel!

De aceea am și admirat-o, pentru că făceam același lucru și pentru că vedeam foarte clar calitatea muncii Andreei!”, a susținut Andreea Marin, pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: