Redactia.ro
Home » TV » Ce a spus Catinca Roman despre Loredana Groza. Au fost prietene de nedespărțit, până la un moment dat

Ce a spus Catinca Roman despre Loredana Groza. Au fost prietene de nedespărțit, până la un moment dat

Puțini știu că Loredana Groza și Catica Roman au fost, în trecut, prietene de nedespărțit. Fiica Mioarei Roman și-a adus aminte de perioada în care petrecea alături de celebra artistă. Mai mult, aceasta a comentat și ultimele imagini provocatoare pe care jurata de la X Factor le-a postat în online.

La 51 de ani, Loredana Groza a devenit una dintre cele mai controversate artiste din showbiz. Și asta tocmai din pricina postărilor provocatoare pe care jurata de la X Factor le postează pe rețelele de socializare. Însă în apărarea cântăreței sare o bună prietenă de-a ei. Este vorba de nimeni alta decât sora Oanei Roman, Catinca. Este cunoscut că la un moment dat, cele două au avut o frumoasă relație de prietenie.

Ce a spus Catinca Roman despre Loredana Groza. Au fost prietene de nedespărțit, până la un moment dat

Invitată în emisiunea prezentată de Cristi Brancu, fiica Mioarei Roman a vorbit despre prietenia cu Loredana Groza. A comentat și aparițiile cu jurata X Factor , în vârstă de 51 de ani, cu care face furori în mediul online.

Catinca Roman susține că este de părere că artista este o femeie extrem de frumoasă și muncitoare ca întotdeauna. Mai mult, vedeta a mărturisit că nu este de acord cu mentalitatea celor care o judecă pentru felul în care se afișează.

„Văd că este o femeie care se ține într-o formă foarte bună. A fost o femeie foarte sexy întotdeauna și cred că fiecare femeie are dreptul să se pozeze cum își dorește pe rețelele de socializare. Nu e nicio problemă atâta timp cât se păstrează niște limite și n-o dăm în altceva.

În rest, eu admir femeile care sunt sigure pe ele și se mândresc cu corpul lor. La noi încă e mentalitatea învechită că trebuie să intri în niște norme. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă.”, a declarat Catinca Roman, la emisiunea lui Cristi Brancu.

Catinca Roman: „Nu fiți răutăcioși”

Au fost zvonuri că Loredana Groza ar fi apelat la numeroase intervenții estetice pentru a se menține în formă. Cu toate astea, artista a negat vehement aceste lucru, susținând că are un stil de viață sănătos și face mult sport. În apărarea artistei sare și Catinca Roman.

„Nu fiți răutăcioși, fiecare are dreptul să spună ce dorește. Într-adevăr, singura problemă, amendament pe care-l am, este că…el are dreptate într-un fel. Nu era nevoită să dea niciun fel de explicații. Pentru că, într-adevăr există generația tânără care o admiră și o urmărește și trebuie să păstreze, așa, un pic de echilibru. Însă, fiecare face ce dorește cu imaginea lui.”, a mai comentat Catinca Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: