Redactia.ro
Home » Monden » Ce a spus Marius Elisei despre iubita sa? I-a recunoscut tot Oanei Roman

Ce a spus Marius Elisei despre iubita sa? I-a recunoscut tot Oanei Roman

Marius Elisei pare din ce în ce mai hotărât să își refacă viața, după divorțul de Oana Roman, căreia i-a recunoscut în față că are o iubită. Fiica lui Petre Roman a vorbit pentru prima oară despre noua relație din viața fostului ei soț.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt căsniciei, într-un moment în care nimeni nu ar fi așteptat divorțul, când între cei doi totul părea să fie roz, mai ales când apărea micuța Isa în peisaj.

Ce a spus Marius Elisei despre iubita sa? I-a recunoscut tot

Însă se pare că fostul soț al Oanei Roman este dispus să-și refacă viața alături de noua iubită.

Iar Oana Roman este din ce în ce mai convinsă că în viața celui cu care o are pe micuța Isa este cineva. Unele gesturi trădează această ipoteză a vedetei, care a declarat că Marius Elisei evită compania ei în ultima vreme.

Oana Roman, primele declarații despre noua iubită a lui Marius Elisei

Oana Roman a făcut primele declarații despre noua iubită a lui Marius Elisei. Fosta soție susține că iubite ar fi mai multe, așa cum ar fi aflat chiar de la fiica sa Isa. Însă Marius i-ar fi recunoscut tot Oanei Roman în față, spunându-i care este de fapt adevărul.

„Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: nu, am decât una singură!”, este mărturisirea făcută de Oana Roman, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Oana Roman a povestit și faptul că Marius Elisei ar refuza să se mai întâlnească cu ea și când vine vorba de un lucru în interes de serviciu.

„A dorit să continuam cu afacerea, să colaborăm. Dar pentru asta trebuie să ne întâlnim, să mergem împreună să luăm marfa, să facem poze. În ultima vreme evită, însă, să ne vedem. L-am invitat la cină. Îi e frică să nu-și strice noua relație! Nici în parc nu vrea să meargă cu mine, doar cu Isa”, a mai explicat Oana Roman, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: