Redactia.ro
Home » Știri » Ce a spus Monica Pop despre Ivermectină, medicamentul crezut miraculos în lupta cu Covid-19? Medicul a lansat un mesaj dur

Ce a spus Monica Pop despre Ivermectină, medicamentul crezut miraculos în lupta cu Covid-19? Medicul a lansat un mesaj dur

Monica Pop a vorbit despre Ivermectină, care este considerat medicamentul miraculos în lupta cu noul coronavirus. Adevărul despre beneficiile medicamentului se bat cap în cap cu dezavantajele pe care acest meidcament le-ar avea. 

Ce a spus Monica Pop despre Ivermectină, medicamentul crezut miraculos în lupta cu Covid-19

În ciuda faptului că tot mai mulți medici români refuză să accepte rezultatele miraculoase ale unui medicament destinat uzului animal, tot mai multe dovezi au demonstrat că Ivermectina ajută considerabil la scăderea mortalității în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus.

În cursul serii de miercuri, un medic român din Los Angeles, Ion Alexie, a transmis rezultatul ultimelor studii referitoarea la rezultatul tartamentului cu medicamentul Ivermectină. Doctorul a comparat rezulatele primite cu rezultatele Remdesivirului, care în multe alte situații nu ar fi dat niciun rezultat.

„Este o prezentare a unui profesor de microbiologie de la Universitatea din Liverpool unde a făcut o analiză care arată clar că, per total, Ivermectina a scăzut mortalitatea cu 75%. Deci o eroare chiar dacă nu era de 75% sau să zicem că scade la 50% sau chiar și cu 20%, dar e un rezultat imens, pentru că

Remdesivirul nu s-a dovedit niciodată să scadă mortalitatea, Arbidolul nu s-a dovedid niciodată să scadă mortalitatea, pentru că Favipiravirul nu s-a dovedit niciodată să scadă mortalitatea, ci numai steroizii s-au dovedit”, a spus medicul Ion Alexie, scrie Antena 3. 

Mai mult, Monica Pop a transmis un mesaj dur către comunitatea medicală. Medicul oftalmolog a părut vizibil influențată de veștile bune cu privire la eficiența nouluo medicament mircaulos. Monica Pop a dezvăluit care este unul dintre motivele pentru care lumea medicală nu aprobă acest medicament eficient în lupta împotriva noului coronavirus.

Medicul oftalmolog a susținut că prețul prea mic al acestui medicament, de 4,5 euro, ar dezavantaja vânzările companiilor farmaceutice, astfel încât acestea ar fi în scădere.

Știți foarte bine de ce există această reticență, pentru că din păcate scopul comercial predomină în lumea terapeutică. Atâta timp cât ai văzut un rezultat pozitiv la un medicament trebuie folosit după părerea mea imediat, mai ales într-o maladie care nu are alt tratament exact.

Și vreau să-l contrazic pe domnul doctor Alexie, pentru că nu trebuie minimalizat niciun medicament pentru că oamenii au făcut ce au putut și au folosit ceea ce au avut la îndemână în momentul respectiv.

S-au salvat foarte multe vieți pentru că infecționiștii spun că la fiecare infectat există cam cinci contacți care au făcut boala aceasta și care nu au ajuns niciodată în atenția autorităților pentru că s-au vindecat, deci numărul de vindecați e mult mai mare decât știm noi că este, însă – încă o dată spun – orice fel de medicament în plus e un pas și duce la salvare de vieți”, a spus și Monica Pop.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: