Redactia.ro
Home » Monden » Ce a spus Serghei Mizil despre presupusa bătaie încasată de nepoata sa

Ce a spus Serghei Mizil despre presupusa bătaie încasată de nepoata sa

Subiectul zilei este presupusa agresiune fizică încasată de Oana Mizil de la soțul ei Marian Vanghelie. În scandalul mediatic a intervenit chiar Serghei Mizil, unchiul Oanei care a vorbit pe marginea acestui subiect.

Ce a spus Serghei Mizil despre starea de sănătate a nepoatei sale

Dis de dimineață în presă a apărut informația potrivit căreia Oana Mizil ar fi ajuns la spital în urma unei bătăi încasate din partea soțului ei, Marian Vanghelie. Acesta a ieșit public și a vorbit despre scandal, negând orice informație apărută în presă. El a explicat că între cei doi a fost o simplă ceartă, iar Oanei i-a scăzut tensiunea. Serghei Mizil, unchiul Oanei nu a tăcut și a făcut și el prima declarație despre starea de sănătate a nepoatei lui și a vorbit și despre presupusul scandal.

Serghei Mizil a precizat că el stă gard în gard cu nepoata sa Oana și este la curent cu tot ce se întâmplă în familia lor. Acesta a precizat că nu se pune problema de vreun scandal, ci a fost o simplă ceartă între cei doi. Oana fiind mai sensibilă a avut un puseu de tensiune și a preferat să meargă pe mâna medicilor pentru a se știi în siguranță. Serghei Mizil a mai adăugat faptul că Oana ese acasă și se joacă în curte alături de fetița sa.

Noi avem curțile una lânga alta, acum mă uit la ea în curte, unde este și sor-mea, și Oana se joacă cu copilul în curte, este foarte bine. Nu a fost niciun scandal, a fost o ceartă.„, a fost declarația lui Serghei Mizil.

Ce a avut de spus Marian Vanghelie despre presupusa bătaie

Marian Vanghelie este acuzat de faptul că ar fi agresat-o fizic pe soția sa Oana Mizil. Femeia a ajuns la spital în weekednul trecut pe motivul unei cerți aprinse cu soțul ei, Marian Vanghelie. Poliția a fost chemată la fața locului, iar de aici la un scandal mediatic a fost doar un pas. Marian Vanghelie a dat declarații pe marginea acestui subiect. Acesta a declarat că ar fi existat o ceartă între el și Oana Mizil, dar în niciun caz nu se pune problema unei agresiuni fizice. El a precizat că soției sale i-ar fi crescut tensiunea în urma conflictului și acesta ar fi fost motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Ne-am certat și din cauza cerții pe care am avut-o soției i s-a urcat tensiunea, are o problemă cu tensiunea și având o problemă cu tensiunea ne-am speriat, la un moment dat i se încleștase degetele și am chemat salvarea. Am chemat salvarea, a luat-o salvarea și au dus-o la spital la Elias, iar colegii care au venit au auzit că ne-am certat, am avut un dialog civilizat, eu i-am chemat pe oameni le-am zis că se întâmplă, mi-a zis că să fiu atent că dacă doamna are probleme cu tensiunea. Evident, conform legii, spitalul a chemat poliția că așa e formula medico-legală când pe fond de ceartă se crează un incident se cheamă poliția.„, a declarat Marian Vanghelie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: