Redactia.ro
Home » Sport » Ce a spus Simona Halep despre un copil cu Toni Iuruc. Reacția uluitoare a sportivei

Ce a spus Simona Halep despre un copil cu Toni Iuruc. Reacția uluitoare a sportivei

GALERIE FOTO (2)

Simona Halep a atins din nou unul dintre subiectele sensibile despre care nu vorbește des în public. Sportiva a vorbit despre un copil cu iubitul său, Toni Iuruc. Reacția emoționantă a sportivei i-a emoționat pe fani. 

Ce a spus Simona Halep despre un copil cu Toni Iuruc

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute sportive din România. Însă, sportiva a păstrat mereu discreția cu privire la viața personală. Campioana, ajunsă la vârsta de 29 de ani, a discutat despre viitor și despre faptul că mereu și-a dorit o familie. Sportiva vorbește rar despre viața personală și ajunge rar să vorbească despre subiectele mai delicate.

Sporiva a povestit care au fost cele mai importante momente din viața ei de până acum.

Cele mai fericite zile din viața mea în tenis au fost atunci când am câștigat Roland Garros la junioare, când am devenit și numărul 1 și a fost ultimul turneu pe care l-am jucat la junioare, deci am încheiat junioratul in top. După, vin finalele de Grand Slam pe care le-am câștigat și, bineînțeles, semifinala de la Beijing în care am bătut-o pe Ostapenko și am devenit numărul 1 WTA. Cred că a deveni numărul 1 a fost, poate, cea mai tare senzație pe care am trăit-o pentru că aveam trandafirii aceia în brațe și parcă nu mai voiam să le dau drumul. Erau ai mei și voiam să stea acolo. A fost cel mai puternic moment’, i-a povestit sportiva lui Andi Moisescu în cadrul unui interviu.

Simona Halep a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să devină mamă și a mărturisit că această postură va depăși orice senzație pe care a experimentat-o până acum în tenis.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a mai spus sportiva.

Simona Halep a decis să facă publică relația pe care o are cu omul de afaceri, Toni Iuruc, în urmă cu doi ani. Constănțeanca a însoțit-o mereu pe Simona în turneele la care a participat. Mai mult, Simona Halep a început să se gândească serios la căsătorie, după ce l-a cunoscut pe afacerist.

“Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, declara Simona, în 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: