Redactia.ro
Home » Monden » Ce a trebuit să accepte soțul Adelinei Pestrițu pentru că vedeta să se căsătorească cu el „I-am zis, obișnuiește-te cu asta!”

Ce a trebuit să accepte soțul Adelinei Pestrițu pentru că vedeta să se căsătorească cu el „I-am zis, obișnuiește-te cu asta!”

Adelina Pestritu

Adelina Pestritu este una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete din România, cu peste 1,5 milioane de vizualizări pe platforma Instagram. Puțini știu că Adelina a pus condiții înainte să se căsătorească, iar Virgil Steblea nu a avut de ales decât să se conformeze.

Câștigătoare a premiului E! Peoples Choice Awards în Los Angeles, California în 2019, Adelina Pestritu a declarat că este foarte important sprijinul familiei și a celor dragi, astfel că, aceasta este recunoscătoare pentru tot ajutorul acordat de soțul ei. „Foarte mult conteaza că Virgil este alături de mine în fiecare zi. El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc. Și mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător. Asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție. De foarte multe ori, mi s-a întâmplat că el să renunțe la momente frumoase de-ale noastre în favoarea mea, în favoarea muncii pe care o depun în fiecare zi și să mă înțeleagă, să spună: «Lasă, că vreau să fii fericită, vreau să reușești», a declarat Adelina Pestritu pentru Libertatea.

Adelina Pestritu și-a avertizat iubitul de la bun început

În plus, vedeta a declarat că la începutul relației cu Virgil Steblea acesta a fost avertizat de viața activă pe care o are. Mai mult decât atât, Adelina l-a angajat pe post de fotograf. „De la începutul relației, din prima zi. I-am zis: «Trebuie să îmi faci o poză aici! Obișnuiește-te, pentru că eu așa fac banii și e foarte important să am susținerea ta, tu fiind iubitul meu», a conchis vedeta.

Chiar dacă lucrează pentru Adelina, Virgil Steblea își vede și de treburile lui

Virgil Steblea nu a renunțat la afacerile pe care le are. Acesta se ocupă și de magazinul online de ceasuri și bijuterii, pentru care s-a folosit și de imaginea soției sale, Adelina Pestritu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: