Redactia.ro
Home » Știri » Ce afaceri are fostul soț al Laurei Codruța Kovesi, Eduard Kovesi

Ce afaceri are fostul soț al Laurei Codruța Kovesi, Eduard Kovesi

Ce afaceri are Eduard Kovesi

Toată lumea o cunoaște pe Laura Codruța Kovesi, dar puțini știu cine este fostul ei soț și cu ce se ocupă acesta.

Cine e fostul soț al Laurei Codruța Kovesi. Cu ce se ocupă

La prima vedere s-ar părea că Eduard Kovesi nu a avut noroc nici în iubire și nici în afaceri. Laura Codruța Kovesi și soțul ei au divorțat după mai mulți ani de relație. Cei doi s-au căsătorit în anul 2002, iar căsnicia lor a durat doar cinci ani. Ei au divorțat în anul 2007 și acest eveniment nefericit a avut loc la puțin timp după ce Laura Codruța Kovesi a fost numită în funcția de procuror General al României.

Chiar și după divorț aceasta a decis să păstreze numele fostului soț. Numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror general în anul 2006 a fost cea care ar fi cauza despărțirea. Ea a fost nevoie să se mute la București și să părăsească căminul conjugal de la Sibiu, unde locuia cu soțul ei. Relația lor la distanță a durat ceva timp, din moment ce soțul ei a rămas la Sibiu și, într-o încercare de a-și salva mariajul, fostul partener de viață al Laurei Codruța Kovesi a decis să se multe, ulterior, la București.

Ce afaceri are fostul soț al Laurei Codruța Kovesi

Din păcate, căsnicia n-a mai putut fi salvată și cei doi au divorțat în anul 2007, așa cum am menționat mai sus. Un alt motiv pentru divorț ar fi acela că bărbatul și-ar fi dorit un copil, însă, Laura Codruța Kovesi nu ar fi dorit să-și pună în pericol cariera sau să-și pună pe pauză viața profesională pentru a deveni mamă.

După divorț, lucrurile nu au început să stea deloc mai bine pentru soțul Laurei Codruța Kovesi.

Acesta s-a lansat în afaceri din anul 1991, cu o companie de internet și televiziune prin cablu. Este vorba despre firma cu firma Led Communication. După căsătorie, afacerile lui au început să meargă mai bine și câștiga profituri frumușele, însă, după divorț toate companiile la care avea capital social au început să dea faliment și astfel s-a înrăutățit și situația lui materială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: