Redactia.ro
Home » Știri » Ce afaceri avea italianul găsit carbonizat în Măgurele. Bărbatul de 63 de ani s-a mutat în România în urmă cu mai bine de un deceniu

Ce afaceri avea italianul găsit carbonizat în Măgurele. Bărbatul de 63 de ani s-a mutat în România în urmă cu mai bine de un deceniu

Ce afaceri avea italianul găsit carbonizat în Măgurele

Ce afaceri avea italianul găsit carbonizat în Măgurele. În urmă cu câteva zile, cadavrul italianului Mauro Gadda Donato, a fost găsit carbonizat în portbagajul unei mașini aflate pe un câmp din Măgurele. Bărbatul se mutase în România în urmă cu mai bine de 10 ani și avea mai multe afaceri.

Ce afaceri avea italianul găsit carbonizat în Măgurele. Bărbatul de 63 de ani s-a mutat în România în urmă cu mai bine de un deceniu

Cazul italianului găsit mort în Măgurele avea să șocheze o țară întreagă. Mauro Donato avea 63 de ani și se mutase în România în urmă cu mai bine de zece ani. Bărbatul a fost ucis, tranșat, iar ulterior trupul său a fost lăsat într-o mașină pe care suspecții au incinerat-o. Potrivit Fanatik, italianul era din Busto Garolfo, o comună din provincia Milano. În 2008 a inființat compania MKG Power Di Gadda Mauro Donato & C.SAS, la Milano, împreună cu soția lui. Compania produce echipamente electrice, având o cifră de afaceri de aproximativ 200.000 de dolari pe an. Mauro Donato s-a mutat în România în 2011, după ce s-a despărțit de soția lui. Aici, italianul a infiintat o firmă care vinde soluții hardware și software pentru automatizării industriale. Firma acestuia vinde motoare servo, conectori rotativi sau transmisii conice.

Potrivit informațiilor obținute de la Registrul Comerțului, firma este deținută de italianul ucis,iar acesta deține o jumătate din părțile sociale. Compania este înregistrată la o adresă din sectorul 5 și în 2020 a înregistrat o cifră de afaceri de 237.049 lei, cu un profit de 88/031 lei. De asemenea, potrivit aceleași surse, Mauro a mai fondat companie numită Nautic Customs SRL, având ca obiect de activitate repararea și întreținrea navelor și bărcilor. Italianul deține aici 5% din firmă, iar restul de 95% îi revine asociatului său.

Mauro Donato locuia într-un cartier rezidențial din localitatea Mihăilești, județul Giurgiu și deținea mai multe mașini dar și o barcă. Vecinii cred că acesta aducea mașini din străinătate și le vindea în România. Zilele trecute, italianul a fost găsit incinerat, la Măgurele. Anchetatorii au reținut doi suspecți, un bărbat și o femeie.

Doi suspecți reținuti în cazul italianului ucis

Autoritățile au reținut doi suspecți în cazul italianului ucis. Este vorba despre o femeie și un bărbat. Mauro avea o relație cu o tânără de 25 de ani, din București, căsătorită. Se pare că italianul ar fi insistat ca aceasta să se despartă de soțul e. Într-o seară, Carmen l-a invitat pe Mauro la ea acasă, dar aici a fost așteptat de soțul femeii.

Acesta i-ar fi aplicat o lovitură bărbatului, în urma căreia acesta a murit. Ulterior, cei doi soți l-au tranșat pe italian și i-au transportat rămășitele în mașină, după care au părăsit și incendiat autoturismul pe un câmp din Măgurele. Polițiștii au reușit să ajungă la cei doi soți ca urmare a unor înregistrări de pe camerele de supraveghere care îi arăta oe aceștia părăsind locul faptei, Miercuri dimineață, bărbatul a recunoscut crima, dar femeia susține că este nevinovată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: