Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul italianului incendiat în Măgurele. Cine sunt suspecții crimei, de fapt

Noi detalii în cazul italianului incendiat în Măgurele. Cine sunt suspecții crimei, de fapt

GALERIE FOTO (3) Noi detalii în cazul italianului incendiat în Măgurele

Noi detalii în cazul italianului incendiat în Măgurele. Cazul italianului incendiat în Măgurele a șocat o țară întreagă. Conform autorităților, bărbatul găsit carbonizat în portbagajul unei mașini era un om de afaceri în vârstă de 63 de ani, pe nume Mauro Diuro. În urma cercetătorilor, oamenii legii au doi suspecți, un bărbat și o femeie. 

Noi detalii în cazul italianului incendiat în Măgurele. Cine sunt suspecții crimei, de fapt

Cazul italianului găsit carbonizat în portbagajul unei mașini aflate în Măgurele a șocat întreaga țară. Polițiștii au cercetat și au găsit doi suspecți principali. Conform Antena 3, cei doi presupusi criminali ai bărbatului au fost surprinși pe camerele de filmare cărând mai multe pungi. Pe imaginile de supraveghere se vede cum cei doi, un bărbat și o femeie cară mai multe bagaje în care s-ar fi aflat trupul italianului. Suspecții ar fi coborât în fața blocului în jurul orei 01.45 dimineața, pe 7 mai. În momentul în care ieșeau cu bagajele în fața blocului, un taxi a oprit, iar atunci cei doi s-au retras.

După ce mașina de taxi a plecat, bărbatul și femeia au transportat bagajele în mașina italianului, parcată în lateralul blocului. Din imagini se poate vedea că bărbatul căra cu greu bagajele. Potrivit Gândul.ro, Valentin, 27 de ani ar fi aflat că soția sa, Carmeluța, 25 de ani, avea o relație cu italianul. Ea ar fi încercat să încheia această aventură, dar Mauro Donato nu voia să încheie aventura. Se pare că cei doi au recunoscut fapta și au povestit anchetatorilor cum s-au derulat faptele. Mauro ar fi mers la casa unde locuia Carmen, de unde avea și cheia, iar când a ajuns în imobil și-a dat seama că aceasta era împreună cu soțul ei, Valentin. Între aceștia a izbucnit o ceartă, iar Valentin i-ar l-ar fi lovit pe italianul de 63 de ani. Acesta a căzut și s-a lovit cu capul de ciment, decedând în cele din urmă.

Cum au încercat să își ascundă fapta cei doi suspecți

După ce și-au dat seama că nu mai are semne vitale, Carmen și Valentin au decis să scape de cadavru. Cei doi suspecți l-au tăiat bucăți și le-au transporta în Logan-ul cu care italianul venise la adresa din Ferentari. Aceștia l-au dus la marginea localității Măgurele, unde i-au dat foc. După ce s-au întors acasă, Valentin și soția lui au făcut curat. Anchetatorii au declarat că suspecții au văzut la televizor imaginile cu ei după ce au incendiat mașina. Valentin și Carmen au crezut că vor scăpa cu basma curată, având în vedere că imaginile erau surprinse de la distanță. Ulterior, Poliția i-a identificat, iar din locuința acestora au fost ridicate mai multe bunuri pentru a fi expertizate.

Surse apropiate au povestit pentru sursa citată mai sus cum s-au derulat ultimele clipe din viața italianului Mauro Donato. Conform datelor preliminare, italianul a fost sunat de Carmen care i-a dat întâlnire în casa sa, din București, acolo undei ei s-au mai văzut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: