Redactia.ro
Home » Știri » Ce ajutor social are Ioana Tufaru. Femeia încasează bani și datorită părinților săi celebri

Ce ajutor social are Ioana Tufaru. Femeia încasează bani și datorită părinților săi celebri

Ioana Tufaru, cunoscută pentru modestia și optimismul său, trăiește dintr-un ajutor social și drepturi de autor. Deși se confruntă cu dificultăți financiare, aceasta își păstrează optimismul și se concentrează pe lucrurile esențiale din viață: un acoperiș deasupra capului și mâncare pe masă.

Cât câștigă Ioana Tufaru

Ioana Tufaru beneficiază de un ajutor social în valoare de 800 de lei pe lună. În plus, aceasta primește câteva sute de lei din drepturile de autor ale părinților săi celebri, Anda Călugăreanu și Dan Tufaru. În total, venitul lunar al Ioanei ajunge la 1.500 de lei, potrivit ciao.ro. Aceste venituri sunt esențiale pentru acoperirea cheltuielilor lunare ale familiei sale, care includ chiria și alte necesități de bază.

„Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plang! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Nu, Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are”, a declarat Ioana pentru ciao.ro.

Unde locuiește cu soțul și copilul

Ioana Tufaru, împreună cu soțul său, Ionuț, și fiul lor, Luca, au locuit timp de 9 ani într-o garsonieră oferită de Gigi Becali, unde nu plăteau chirie, întreținere, apă sau curent. Recent, familia s-a mutat într-un apartament în cartierul Militari Residence, ceea ce a dus la creșterea semnificativă a cheltuielilor lunare pentru chirie și utilități.

Concediul la  mare

În ciuda bugetului restrâns, Ioana Tufaru și familia ei au reușit să economisească pentru a petrece 4 zile la mare, în stațiunea Eforie Nord. Ioana, împreună cu fiul ei, Luca, și soțul ei, Ionuț, au avut parte de câteva zile de relaxare și distracție pe malul mării.

„A fost superb la mare. Diferit… diferit a fost faptul că am stat mai puțin decât de obicei din cauza bugetului mai restrâns acum. De când stăm cu chirie, și faptul că am fost mai atenți la ce și cât cheltuim …. în rest nimic diferit, aceleași gazde minunate, aceeași locație de vis și nu în ultimul rând, aceeași distracție”, a povestit Ioana pentru ciao.ro.

Pentru cele 4 zile petrecute la mare, Ioana și soțul ei au cheltuit 1.700 de lei, sumă care a acoperit și cazarea lor în Eforie Nord. Familia a preferat să gătească singură mâncarea la cazare, evitând astfel cheltuielile suplimentare cu ieșirile la restaurant.

„Am stat 4 nopți în Eforie Nord, unde venim al doilea an, și unde recomand tuturor să vină. Gazdele sunt minunate, locația de vis, totul la superlativ și recomand cu drag! În total, cu cazare cu tot, am cheltuit cam în jur de 1.700 de lei.”

Viață plină de griji

Viața Ioanei Tufaru nu este lipsită de provocări financiare. Venitul lunar modest și creșterea cheltuielilor pentru chirie și utilități fac ca gestionarea bugetului să fie o adevărată provocare. Cu toate acestea, Ioana rămâne optimistă și nu se plânge, găsind soluții pentru a face față dificultăților financiare.

Ioana Tufaru a menționat că soțul său, Ionuț, nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate și că familia așteaptă să treacă pandemia pentru ca acesta să poată solicita pensie pe caz de boală. Aceasta ar putea aduce un mic ajutor financiar suplimentar, ameliorând astfel situația financiară a familiei.

Ioana Tufaru trăiește o viață modestă și plină de provocări financiare, dar reușește să-și păstreze optimismul și să se concentreze pe lucrurile esențiale. Venitul lunar de 1.500 de lei, obținut din ajutor social și drepturi de autor, este utilizat cu grijă pentru a acoperi cheltuielile de bază ale familiei. În ciuda dificultăților, Ioana Tufaru reușește să găsească bucurii simple și să își gestioneze resursele pentru a oferi familiei sale o viață cât mai decentă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: