Iată ce alimente au ajutat-o pe Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme și apoi să se mențină într-o formă demnă de invidiat!
Ce alimente au ajutat-o pe Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme
Corina Dănilă a povestit cu sufletul deschis cu ce alimente a reuşit să slăbească 20 de kilograme şi apoi să se menţină. Momentul în care a decis să facă această schimbare în viața ei a venit atunci când surplusul de greutate i-a provocat probleme medicale:
„Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide.
Întotdeauna este ceva care forţează organismul şi asta poate avea repercusiuni în timp. În plus, poate să apară efectul yo-yo.
Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate, şi că am urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie.
Încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos.
Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des. Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, conopidă, broccoli, dovlecei, ceapă, ciuperci, seminţe, ulei de măsline, fructe şi tot felul de condimente”, a mărturisit prezentatoarea TV, pentru Viva.
Corina Dănilă gătește sănătos și face sport
Îndrăgita prezentatoare TV ține cont de modul în care gătește mâncarea și nu uită să facă exerciții fizice pentru a vedea constant rezultate asupra aspectului ei fizic:
„Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie. Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele.
Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat.
Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme”, a mai spus Corina Dănilă, conform sursei citate.
Sursa foto: a1.ro