Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce alimente nu consumă David Popovici. Românii le adoră

Ce alimente nu consumă David Popovici. Românii le adoră

David Popovici este cel mai titrat numele zilele acestea. Tânărul în vârstă de 17 ani a reușit să doboare recordul mondial la 100 de metri liber, la CE de natație de la Roma. A câștigat titlul de cel mai rapid înotător de pe planetă.

Nu este un secret pentru nimeni că performanța cere sacrificii. Nici David nu a dezmințit această zicală. Înotătorul a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că duce un stil de viață organizat. Pornind de la progrmaul de somn, antrenamente, ieșiri cu prietenii până la alimentație. Orice român își dorește un regim alimentar sănătos, însă cu greu reușim să ne abținem de la micile plăceri culinare care ne pun bețe în roate.

Găsim adesea scuze pentru a amâna momentul în care să începem „dieta“. Dar, dacă vrei să ai un fizic de invidiat și energie pentru tot ceea ce îți propui, poți începe prin a renunța la alimentele pe care înotătorul nu le recunoaște în dieta sa.

Alimentele pe care David Popovici nu le consumă. Pe locul 1, preferații românilor, cârnații!

Performanța, în orice domeniu, se bazează pe un stil de viață sănătos. Alimentație, odihnă și sport. Acestea sunt cele trei ingrediente pentru o viață trăită în armonie. David Popovici a găsit cheia succesului. Drept dovadă stau rezultatele incredibile pe care le-a obțiunut în urmă cu doar câteva zile.

Campionul nu mănâncă niciodată cârnați, alimentul preferat de toți românii. De asemena, pâinea albă și fast-food-ul sunt excluse din dieta alimentară a lui David Popovici.

În altă ordine de idei, programul lui David începe în fiecare zi la ora 6:30.

„Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00”. Mănânc bine dimineața. Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine”, a declarat David Popovici.

David Popovici are și un „secret”. După fiecare antrenament, acesta bea o combinație de lapte, miere și scorțișoară. Uneori lapte, miere și cacao. Proteinele joacă un rol important în alimentația sportivului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: