Redactia.ro
Home » Știri » Ce au căutat românii pe internet în 2020: numărul lui Klaus Iohannis și mască anticovid de firmă

Ce au căutat românii pe internet în 2020: numărul lui Klaus Iohannis și mască anticovid de firmă

În anul pandemiei de coronavirus, în care aproape totul s-a mutat în online, și lucrurile căutate pe inetrnet sunt dintre cele mai diverse. Românii au căutat printre cele mai ciudate lucruri pe internet, de la obiecte electrocanisce, până la numărul lui Klaus Iohannis, mașini second-hand și măști anticovid de firmă. 

 

Ce au căutat românii pe internet în 2020

Românii au fost mult mai inventivi anul acesta, în ceea ce privește căutpările de pe internet. De la numărul lui Iohannis, mașini second-hand și „teste pentru detectarea prostiei” , toate s-au regăsit pe motoarele de căutare. Una dintre cele mai mari platforme de cumpărături online a făcut un top al celor mai căutate și neobișnuite căutări. Inventivitatea românilor nu a lipsit nici anul acesta. În anul în care sănătatea a fost un subiect de interes major, mulți sunt cei cafre au căutat măști anticovid de firmă. Mai mult, peste 45 de milioane de termeni de căutare diferiţi au fost înregistraţi în 2020, iar ziua cu cele mai multe căutări a fost 13 noiembrie, de Black Friday, scrie Digi24.ro.

Mulți oameni s-au orientat către cumpărăturile în mediul online, astfel încât căutările au fost pe cât de neobișnuite, pe atât de amuzante.

În categoria numită „ŞTIU EXACT CE CAUT”, românii au căutat laptop cu un măr pe spate, soluţie pentru păr să arate bine, instrument de măsurat sprâncenele, set de electrocasnice care să cuprindă frigider, aragaz şi maşină de spălat, dar şi „adidasi de copii apăruţi acum”.

Într-o altă categorie de căutări numită  „BRANDU’ MARE”., utilizatorii platformei au căutat adidaşi, telefoane de ultimă generaţie la preţuri rezonabile şi articole sportiveȘi la categoria produselor introduse în curând pe platforma de cumpărături, interesul a fost unul divers. Astfel, în topul celor mai neobișnuite căutări, mulți români au încercat să găsească inclusiv numărul lui Klaus Iohannis. Însă, s-au înregistrat și căutări cu iz matrimonial. Sunt persoane care au căutat cumnați pe internet, dar și aparate sportive pentru condiția fizică, precum „aparat pentru făcut muşchi la burtă”.

Mai mult, există și categoria „ȘMECHERIE LA CLICK”, unde utilizatorii platformei au căutat „sanie şmecheră de tot”, „cel mai şmecher scaun de gaming”, „mască anticovid de firmă” sau „sănii de lux”, mai spune sursa citată. 

În topul celor mai căutate lucruri din 2020 se numără și masca anticovid, dar să fie de firmă. Masca medicală a fost cel mai vânat accesoriu al anului. Mai mult, la mare căutare au fost și mănușile, pamperșii, bicicletele și frigiderele.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: