Redactia.ro
Home » Știri » Ce au declarat reprezentanții Colegiului Militar, unde învăța liceanul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică: „Au fost sancțiuni, dar…”

Ce au declarat reprezentanții Colegiului Militar, unde învăța liceanul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică: „Au fost sancțiuni, dar…”

GALERIE FOTO (3)

Iată ce au declarat reprezentanții Colegiului Militar, unde învăța liceanul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică!

Ce au declarat reprezentanții Colegiului Militar, unde învăța liceanul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică

Iată ce au declarat reprezentanții Colegiului Militar, unde învăța liceanul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică și l-a atacat brutal pe prietenul ei!

„Au fost sancțiuni, dar nu pentru abateri grave, sancțiune pentru un Colegiu Militar înseamnă și întârzierea la raportul de dimineață și întârzierea la studiu. Da, aici a fost la un moment dat încadrat, dar nu, în niciun caz pentru abateri grave. Nu a avut altercații, nu au fost sancțiuni pentru asta.

Trebuie să vă spun că este un elev de 7,66, un elev mediu. 

Trebuie să vă spun că nu am făcut o întâlnire cu elevii.

Comportamente care să ne ducă cu gândul la o astfel de faptă, în niciun caz, nu ne-am întâlnit cu ele. Este șocant.

Nu am discutat cu membrii familiei. Nu au luat legătura cu noi, iar în momentul în care am încercat să luăm legătura cu ei, nu au răspuns la telefon”, a declarat Ioana Lădaru, purtător de cuvânt la Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu”.

Mărturia liceanului din Craiova care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică: „Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul”

Timp de aproape întreaga noapte, elevul de la Liceul Militar din Craiova a fost interogat în sala de anchetă. Adolescentul a afirmat că nu-i recunoștea pe cei pe care i-a înjunghiat. Spune că a trecut pe lângă ei fără să le acorde prea multă atenție, dar la un moment dat băiatul care însoțea fata a observat că el o privea ciudat pe prietena sa. A izbucnit o ceartă între ei, iar tânărul i-a dat o palmă.

Mai apoi, agresorul a relatat că s-a îndepărtat câțiva pași.

„Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac“, a fost prima declarație a adolescentului.

Conform surselor judiciare, ulterior acesta nu a mai dorit să includă în declarație tot ce povestise inițial. Cu toate acestea, în fața anchetatorilor, el a detaliat în mod meticulos cum l-a înjunghiat pe tânărul de 19 ani și cum s-a abătut și asupra fetei care-l însoțea.

 „Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul“, a spus senin acesta.

Cine este Meliss, copila de 14 ani ucisă în Grădina Botanică din Craiova

O fată de 14 ani din Craiova și-a găsit tragicul sfârșit după un atac sângeros în Grădina Botanică, fiind înjunghiată cu sânge rece. Tânăra era însoțită de prietenul ei, de 19 ani, care a fost și el rănit de către agresor, aflându-se în prezent în stare gravă la spital, luptând pentru viața lui. Adolescenta  a murit la scurt timp după atac și din informațiile din presă știm cp tatăl acesteia este polițist.

Agresiunea a fost săvârșită de către un adolescent minor, de doar 17 ani, care a ucis-o pe Meliss și l-a rănit grav pe prietenul ei, elev la Liceul Militar din Craiova. Momentan nu se cunoaște motivul din spatele acestei tragedii.

Tânărul agresor nu s-ar fi panicat după fapta sa, ci chiar s-ar fi plimbat pe alee, fără să alerge, trecând pe lângă un echipaj al Poliției Locale, fără emoții sau agitație.

Un trecător a sunat la 112 atunci când a observat că în parc sunt doi tineri plini de sânge. Imediat după apelul telefonic, agenții aflați în Grădina Botanică l-au urmărit pe tânăr, reținându-l la scurt timp.

Sursa foto: Antena3

Prietenul ei se zbate între viață și moarte

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au anunţat că elevul de la Liceul Militar, prietenul lui Meliss, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică a fost adus în şoc hemoragic și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale:

Tânărul a fost adus de echipajul SMURD de terapie intensivă „în stare foarte gravă, în şoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi şi antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgenţă complexe, la locul solicitării, în ambulanta SMURD, cât şi în UPU, fiind transferat în sala de operaţie chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgenţă”, au transmis reprezentanții Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Meliss a murit la scurt timp

IPJ Dolj a fost sesizat, miercuri, în jurul orei 16.00, prin apel de urgenţă 112 că  două persoane ar fi fost înjunghiate în Grădina Botanică din Craiova,

„La faţa locului au fost direcţionate, de urgenţă efectivele de poliţie, prezumtivul autor fiind prins şi imobilizat rapid, fiind în custodia poliţiştilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale. În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul minorei, în vârstă de 14 ani”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne.

Poliţiştii continuă cercetările în cazul tânărului agresor, sub coordonarea procurorilor, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: