Redactia.ro
Home » Știri » Ce au descoperit angajații unui supermarket într-o cutie de banane. La așa ceva nu se aștepta nimeni

Ce au descoperit angajații unui supermarket într-o cutie de banane. La așa ceva nu se aștepta nimeni

cutie cu banane

Bananele sunt niște fructe la mare căutare, așa că nu este de mirare că importul acestora este o activitate intensă. Totuși, nimeni nu a mai făcut o descoperire așa interesantă cum au făcut-o angajații unui supermarket, atunci când au vrut să așeze bananele dintr-o cutie pe raful supermarketului la care lucrau.

Descoperire uluitoare într-o cutie de banane

Cum bananele cresc doar în anumite părți ale lumii, dar ele usnt consumate peste tot, este evident că importul este la mare căutare. Tocmai acesta a fost cel care le-a făcut o surpriză unor angajați, într-o zi de muncă ce părea a fi una obișnuită.

Când au deschis cutia în care se aflau bananele, angajații au descoperit ceva ce nu credeau că o să vadă vreodată. O broscuță s-a strecurat în cutia respectivă și a călătorit nu mai puțin de 8.000 de kilometri, pentru că cutia cu banane a plecat din Columbia și a ajuns tocmai în Marea Britanie.

Această broscuță de copac a călătorit chiar mai mult decât unii o fac într-un an sau chiar într-o viață.

Imediat cum au văzut-o, angajații au sunat la protecția animalelor din Marea Britanie, pentru a salva broscuța ce avusese parte de un drum lung și anevoios.

Cum a reușit să supraviețuiască broscuța

”Un membru al echipei a descoperit broscuța, în timp ce altul a luat-o acasă. Genul acesta de atitudine a ajutat la salvarea micuței”, a spus Gemma Cooper, de la protecția animalelor.

Ajunși la fața locului, specialiștii au explicat că este chiar un miracol că broscuța a trăit pe tot acel drum, fără hrană și fără apă. Se pare că aceasta și-a încetinit metabolismul și așa a reușit să supraviețuiască.

”Broaștele și alți amfibieni sunt experți în a-și încetini metabolismul. Broscuța Asda este foarte mică – cu un trup de mărimea unui deget, dar cu picioarele din spate mai lungi. Desigur, nu știm dacă este pui sau adult”, au transmis specialiștii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: