Redactia.ro
Home » Monden » Ce au discutat Reghecampf și Kamara, după ce a apărut că artistul ar fi avut o relație cu actuala sa iubită

Ce au discutat Reghecampf și Kamara, după ce a apărut că artistul ar fi avut o relație cu actuala sa iubită

Ce au discutat Reghecampf și Kamara, după ce a apărut că artistul ar fi avut o relație cu actuala sa iubită

Ce au discutat Reghecampf și Kamara, după ce a apărut că artistul ar fi avut o relație cu actuala sa iubită. Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan, fiind decis să-și refacă viața alături de actuala sa iubită. Recent, a apărut informații conform cărora Kamara ar fi avut o poveste de dragoste cu tânăra. Se pare că Reghe ar fi luat legătura cu artistul. Ce au discutat cei doi?

Ce au discutat Reghecampf și Kamara, după ce a apărut că artistul ar fi avut o relație cu actuala sa iubită

Ce au discutat Reghecampf și Kamara, după ce a apărut că artistul ar fi avut o relație cu actuala sa iubită. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 15 ani de căsnicie. După ce a ieșit la iveală relația dintre Reghe și actuala sa iubită, în presă au informații conform cărora Kamara ar fi avut o relație amoroasă cu iubita lui Reghe. După ce au început să se afle detalii din trecutul partenerei antrenorului, Reghecampf ar fi luat măsuri. Potrivit unor surse, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi luat legătura cu Kamara.

Se pare că antrenorul a fost extrem de agitat și i-ar fi cerut explicații artistului cu privire la imaginile apărut în spațiul public. „Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații  pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist”, au declarat surse apropiate anturajului celor doi, pentru Click.ro.

De asemenea, impresara l-ar fi sunat pe Kamara să-i ceară mai multe informații despre trecutul tinerei. „Ana l-a sunat pe Kamara să-l întrebe ce e cu fata asta, cine a fost și dacă mai are detalii extra despre ea. Voia să afle tot”, mai spune sursa citata.

Anamaria Prodan, despre relația lui Kamara cu iubita lui Reghe

Anamaria Prodan a reacționat la informațiile referitoare la relația lui Kamara cu iubita antrenorului. Impresara a declarat că artistul i-ar fi trimis un mesaj încă soțului ei că a greșit foarte mult în momentul în care a ales să-și părăsească familia pentru noua sa iubită. “Gigi Becali mi-a zis în faţă că Laurenţiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Eu pentru fotbalişti eram soldatul universal. Îi verificam non stop.Eu i-am spus soţului meu că sunt nişte probleme mari cu domnişoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnişoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă. Şi uite că am aflat şi de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurenţiu şi i-a spus cât de mult a greşit.Mie Laurenţiu mi-a predat o lecţie de viaţă, ca şi Gigi Becali. Stai cu un om în viaţă şi nu-l cunoşti!”, a spus Anamaria Prodan, potrivit As.ro.

Kamara a preferat să nu facă nicio declarație referitoare la imaginile apărut în presă. Artistul a spus că nu vrea să se implice într-un scandal care nu îl vizează. ”Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a fost singura declarație a lui Kamara pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini