Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf își apără noua relație în fața oamenilor. A amenințat-o pe una dintre prietenele partenerei sale

Laurențiu Reghecampf își apără noua relație în fața oamenilor. A amenințat-o pe una dintre prietenele partenerei sale

Laurențiu Reghecampf este din nou în atenția presei din țara noastră, după ce detalii nebănuite din trecutul iubitei sale au fost făcute publice. Antrenorul se confruntă cu probleme pe plan profesional, căsnicia sa cu Anamaria Prodan va ajunge curând la final, iar relația cu noua sa parteneră continuă să fie un subiect controversat. Face toate eforturile s-o apere pe femeia din viața sa, chiar dacă acest lucru înseamnă să-i reducă la tăcere pe apropiații acesteia.

Una dintre dorințele partenerei lui Laurențiu Reghecampf a fost ca numele său și fotografiile în care apare să nu mai fie publicate de presă. A vrut intimitate pentru ea și familia sa, iar acest lucru a fost respectat. Atât ea cât și antrenorul de fotbal au avut grijă ca povestea lor de dragoste să fie trăită departe de ochii curioșilor, în ciuda vâlvei pe care au creat-o atunci când totul a devenit oficial.

Totuși, trecutul său prezintă un subiect de interes pentru publicațiile și cititorii din țara noastră, care și-au dorit să înțeleagă mai bine care este adevărul în ceea ce privește relația dintre antrenor și partenera sa. Chiar și Anamaria Prodan a mărturisit că noua femeie din viața soțului său are un trecut ascuns, care nu îi aduce cinste bărbatului.

Laurențiu Reghecampf își apără noua relație în fața oamenilor. A amenințat-o pe una dintre prietenele partenerei sale

Echipa de la Strict Secret a scos la iveală recent o conversație dintre Reghecampf și o fostă prietenă a iubitei sale, care a ridicat multe semne de întrebare. Femeia în cauză a fost contactată de jurnaliști pentru a oferi detalii despre prietena sa, dar antrenorul a vrut să o reducă la tăcere. I-a interzis să mai vorbească cu partenera sa, a insistat să poarte o conversație față în față cu aceasta, iar tonul său amenințător a speriat-o pe femeie.

Discuția dintre cei doi a avut loc în urmă cu mai multe luni, când despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu devenise încă publică. În acel moment, impresara de fotbal făcea eforturi semnificative să-și apere soțul, cu toate că relația lui extraconjugală nu a mai putut fi ascunsă pentru mult timp.

Femeia despre care vorbeam anterior și-a dorit să depună plângere împotriva antrenorului în urma discuției purtate telefonic, dar a fost oprită de Anamaria Prodan. Astfel, s-a evitat un nou scandal public în care Laurențiu Reghecampf ar fi fost implicat, cu toate că în cele din urmă totul a ieșit la iveală.

Conversația telefonică dintre Laurențiu Reghecampf și prietena iubitei sale

„Reghecampf: De ce dai tu mesaj? Cine te pune pe tine să dai mesaj?

Femeie: Dar nu mă pune nimeni să dau niciun mesaj în primul și în primul rând, în al doilea rând în calitate de …

Reghecampf: Numai o secundă, ascultă-mă o secundă. Eu nu te sun să te ameninț.

Bărbat: (neinteligibil)

Femeie: *partenera ta* mi-a dat mesaj că mă bagă la hărțuire, la amenințări. Păi, cu ce am hărțuit și cu ce am amenințat, că nu înțeleg. Faptul că am ținut cont de o prietenie pe care eu am avut-o cu ea, da, că eu am avut o prietenie cu ea…

Reghecampf: Uită de prietenia asta cu ea!

[…]

Fată: Mă amenințați acum?

Reghecampf: Doamne ferește. Eu te-am invitat la o cafea.

Femeie: Și eu v-am spus că nu vreau să beau o cafea cu dumneavoastră, iar dumneavoastră ați insistat că o să o bem și o să ne cunoaștem.

[…]

Reghecampf: …și deranjezi oameni pentru anumite telefoane pe care tu le primești, eu îți spun ție să te abții și să îți vezi de viața ta și de facultatea și masterul tău că este mai bine. Nu deranjezi pe nimeni și nu faci … păstrează-ți memoriile și amintirile pentru tine, nu interesează pe nimeni nici A, nici C, nici ce spui tu. Crede-mă că ești pe o pistă greșită. Eu nu te-am sunat decât în calitate de prieten.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: