Redactia.ro
Home » Monden » Ce au făcut William și Harry în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani? Gestul care i-a adus din nou împreună

Ce au făcut William și Harry în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani? Gestul care i-a adus din nou împreună

GALERIE FOTO (5) Ce au făcut William și Harry în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani

Ce au făcut William și Harry în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani? Prinții William și Harry s-au reunit joi, 1 iulie, pentru a inaugura o statuie a mamei lor, Diana. Prințesa de Wales ar fi împlinit 60 de ani. În 1997 și-a pierdut viața în urma unui accident rutier.

Ce au făcut William și Harry în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani? Gestul care i-a adus din nou împreună

Ce au făcut William și Harry în ziua în care Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani?  William și Harry s-au reunit joi, 1 iulie, ca să inaugureze o statuie a mamei lor, Prințesa Diana, care s-a stins din viață în 1997. În această zi, Prințesa de Wales ar fi împlinit 60 de ani. Statuia comandată de cei doi frați a fost dezvelită în Grădina Kensington, sub privirile celor 13 invitați. Alături de William și Harry au fost și fratele și surorile Prințesei Diana. „Astăzi, la ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a mamei noastre, ne amintim dragostea, puterea și caracterul ei, acestea fiind calitățile care au făcut-o cunoscută în întreaga lume, schimbând nenumărate vieți în bine. În fiecare zi, ne dorim ca ea să fie încă alături de noi și speranța noastră este că această statuie să fie văzută pentru totdeauna ca un simbol al vieții și moștenirii ei”, au fost cuvintele emoționante ale celor doi frați.

Harry si William la inaugurarea statuii mamei lor

Statuia a atras atenția tuturor, fiind o operă de artă uimitoare. Aceasta o descrie pe Diana înconjurată de doi copii, iar sub statuie este un soclu gravat cu numele Prințesei și data inaugurării, în timp ce o pietră de pavaj din față este gravată cu poezia The Measure of A Man, care era în programul pentru slujba de pomenire din 2007 a prințesei. Fanii au fost impresionați de gestul prinților William și Harry, iar pozele cu momentul special au făcut înconjurul internetului. „Fotografie grozavă. Minunat să-i văd pe frați dezvăluind împreună. Statuie uimitoare”, a comentat un internaut.

Statuie Printesa Diana

William și Harry au fost încântați de acest eveniment și le-au mulțumit artiștilor care au realizat statuia cu Prințesa Diana. „Mulțumim lui Ian Rank-Broadley, Pip Morrison și echipelor lor pentru munca lor remarcabilă, prietenilor și donatorilor care au ajutat la realizarea acestui lucru și tuturor celor din întreaga lume care păstrează vie memoria memoriei mamei noastre”, au spus William și Harry.

William și Harry, împreună de ziua mamei lor

Prinții William și Harry au fost surprinși împreună pentru prima oară de la înmormântarea ducelui de înmormântarea ducelui de Edinburgh. Vinerea trecută, Ducele de Sussex a călătorit în Marea Britanie din Los Angeles, pentru a finaliza perioada de izolare înainte de a participa la eveniment. Fanii Prințesei Diana s-au adunat la porțile Palatului Kensington, lăsând zeci de buchete de flori, bannere și cărți.

William și Harry au purtat amândoi costume negre cu cravat, fiind surprinși cu zâmbetul pe buze în timp ce discutau cu fostul ofițer de armată Jamie Lowther-Pinkerton. Imediat și-au făcut apariția și frații mamei sale, Lady Sarah McCorquodale, Lady Fellowes și pe unchiul Earl Spencer. Harry și-a sărutat mătușile, făcând și câteva glume cu cele două.

Fratii Printesei Diana
Harry impreuna cu fratii mamei sale

Cu toate acestea, simpatizanții regali au sesizat că relația dintre cei doi frați este una înstrăinată. Pe tot parcursul evenimentului, William a refuzat să relaționeze cu fratele său, evitându-i privirea. Și dacă altădată obișnuiau să facă mici glume între ei, de data aceasta frații s-au ținut la distanță.

Ba mai mult, la momentul dezvelirii statuii, William a urcat câteva trepte, lăsându-și fratele pe o poziție inferioară. Fie a făcut-o datorită poziției sale de viitor rege, fie a dorit să creeze o distanțare între el și Harry. Culmea e că nici Harry nu și-a dorit să relaționeze mai mult decât e cazul, imediat după eveniment zburând spre Los Angeles, pentru a se reuni cu Meghan Markle. Nu pare să mai fie cale de împăcare între cei doi frați… Ce păcat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: