Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce au pescuit la copcă niște bărbați din Canada? Au trăit șocul vieții lor

Ce au pescuit la copcă niște bărbați din Canada? Au trăit șocul vieții lor

GALERIE FOTO (2)

Niște bărbați din Onario, Canada, au trăit șocul vieții lor când au conștientizat ce au pescuit la copcă. Ei căutau să petreacă timpul într-un mod distractiv, dar totul s-a transformat rapid într-o scenă a groazei. Iată ce li s-a întâmplat!

Ce au pescuit la copcă niște bărbați din Canada?

Un grup de pescari au trăit șocul vieții lor în timp ce pescuiau la copcă. Mike, unul dintre pescarii grupului, aștepta de ore bune ca ceva să i se prindă în undiță. Însă, cum prada s-a lăsat așteptată, a decis să se mute la o altă copcă, pentru mai mult noroc.

Asta în timp ce alți pescari au rămas la locurile lor inițiale. Peste câteva momente, unul dintre pescari a țipat că vede ceva în copca respectivă. Cu cât se apropia mai tare, șocul bărbaților strânși în jurul acelei copci devenea mai aprig. Ce ieșea din copcă? Chiar Mike, pescarul care părăsise grupul și care s-a hotărât să le joace prietenilor săi o farsă.

Au trăit șocul vieții lor

Mike se scufundase în lacul înghețat, unde stratul de gheață măsura 50 de centimetri, doar pentru a le face prietenilor săi o gheață. Mai mult de atât, el și-a convins și alt prieten să facă același lucru. Așa se face că, în văzul pescarilor stupefiați, doi bărbați și-au făcut apariția prin copca respectivă.

Un bărbat a ieșit prin stratul gros de gheață

Totul a fost filmat și a ajuns în scurt timp viral pe Internet. Voi ce spuneți? Nu-i așa că e o adevărată nebunie să-ți pui viața în pericol în acest mod?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini