Redactia.ro
Home » Sport » Ce au scris americanii după ce Simona Halep a anunțat că nu merge la US Open

Ce au scris americanii după ce Simona Halep a anunțat că nu merge la US Open

simona halep, US OPEN,

Simona Halep a anunțat la o zi după câștigarea turneului de la Praga, faptul că nu va merge anul acesta la US Open. Mai multe jucătoare din TOP 10 nu vor participa din cauza pendemiei de coronavirus.

Organizatorii US Open au înlocuit-o pe campioana de anul trecut de la Wimbledon cu o jucătoare de pe locul 674 WTA, Irina Khromacheva. 5 jucătoare din Top 10 WTA vor absenta de la primul Grand Slam programat după declanșarea pandemiei. Australianca Ashleigh Barty (1 WTA), Elina Svitolina (5 WTA), Bianca Andreescu (6 WTA). Kiki Bertens (7 WTA) și Belinda Bencic (8 WTA).

„Simona Halep out, US Open fără jucătoarele de top. Va fi cea mai slabă ediției din istorie. Mai multe jucătoare din Top 10 WTA nu vin”, au scris cei de la New York Times.

O fostă mare jucătoare nu-i simte lipsa Simonei

Simona Halep a câștigat primul turneu la care a participat anul acesta. Chiar dacă unul dintre obiectivele sale era câștigarea titlului de la Flushing Meadows, românca a spus pas turneului. Acesta începe la sfârșitul lunii august.

„După ce am analizat toți factorii și, luând în considerare circumstanțele excepționale cu care ne confruntăm, am decis să nu merg la New York pentru US Open”, a scris Simona pe Twitter.

O fostă mare jucătoare, Tracy Austin care a câștigat turneul de două ori spune că cel mai important lucru este faptul că Serena Williams va fi prezentă.

„Cea mai mare lovitură pentru turneul de la US Open ar fi o retragere a Serenei Williams. Cu Serena la start, încă vom avea cea mai mare poveste.Ea va încerca să cucerească al 24-lea turneu de Grand Slam al carierei”, a declarat Tracy Austin, pentru Tennis Channel, citată de New York Times.

Tracy Austin a câștigat de două ori turneul de la US Open, 1979 și 1981. Americanca a luat în cariera sa 30 de titluri WTA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: