Redactia.ro
Home » Știri » Ce avea românca ucisă de rechin pe birou. Totul era predestinat: „Pasiunea pentru scufundări o însoțea și la muncă”

Ce avea românca ucisă de rechin pe birou. Totul era predestinat: „Pasiunea pentru scufundări o însoțea și la muncă”

GALERIE FOTO (4) Ce avea românca ucisă de rechin pe birou.

Ce avea românca ucisă de rechin pe birou. Roxana Donisan avea 44 de ani și era în vacanță de două săptămâni. Luni seara, românca ar fi trebuit să se întoarcă în țară. Tatăl ei a făcut dezvăluiri emoționante despre pierderea fiicei sale, dar și ce ținea Roxana pe birou.

Ce avea românca ucisă de rechin pe birou. Totul era predestinat: „Pasiunea pentru scufundări o însoțea și la muncă”

Roxana Donisan și-a pierdut viața în stațiunea Hurghada, din Egipt, după ce a fost sfâșiată de rechin. Femeia era în vacanță de două săptămâni, iar luni urma să se întoarcă în România. Acasă, în Suceava, familia este devastată de moartea Roxanei. Tatăl femeii a povestit că fiica sa era pasionată de călătorii și se refugia în vacanțele pe care le organiza. Roxana nu era căsătorită și nici nu avea un iubit, motiv pentru care s-ar fi simțit foarte singură în ultima perioadă. Acesteia îi plăcea foarte mult snorkelingul, acesta fiind și motivul pentru care Roxana avea biroul decorat cu poze cu snorkeling.

“Pasiunea pentru scufundări o însoțea și la muncă. Îi plăcea snorkelingul, de asta și-a decorat masa așa.Călătoriile, într-adevăr, dacă nu și-a găsit jumătatea, ieșirea ei era în turism și s-a dus. A văzut și China, a văzut și Asia de Sud-Est, Europa toată. Și Rusia, înainte de problemele care sunt acolo. I-am zis eu că fusesem din anii 80, când erau lucrurile cât de cât normale, și i-am zis domnule, du-te și vezi un Petersburg, Sankt-Petersburg, care merită văzut. Și Moscova chiar. Kievul, că atunci erau toate la un loc...”, a declarat tatal femeii, la Stirile Protv.

Roxana mergea pentru a treia oară la Hurghada și știa deja cum sunt plajele acolo și că nu este niciun perico. A făcut înot încă de la vârsta de 4 ani și iubea să facă scufundări atunci când mergea în vacanțe exotice. Așa este. Al treilea an mergea la Hurgada, era familială, era ca acasă și sportul ei preferat. De la 4 ani am dat-o la bazinul de înot și a îndrăgit sportul ăsta, iar iarna patinajul. Astea erau sporturile ei preferate. „Ultima dată am vorbit miercuri sau joi cu telefoanele care le avem, nu performante, așa, dar am putut vorbi”, a mai spus tatăl Roxanei.

Părinții Roxanei au aflat de la știri de moartea fiicei sale

Tatăl Roxanei a aflat de la știri că fiica sa a avut un sfârșit tragic. Inițial, bărbatul nu a vrut să se gândească că fiica lui a murit în Egipt, dar ulterior a fost anunțat de autorități că Roxana a pierit fiind ucisă de un rechin. ”Primul semnal l-a dat televiziunea, poate că a dat și mai repede, dar noi am văzut la ora 15 pe postul Realitatea, și-a fost primul semn de întrebare, pentru că și informația era incompletă, era sumară.După o oră a venit cu informația că e o doamnă de 40 de ani. Roxana avea 44 împliniți pe 17 iunie, și la ora 17 a sunat la ușă poliția să ceară informații privind aparținătorii, și bineînțeles că i-am dat adresa noastră care coincidea cu domiciliul ei, număr de contact, telefonul și zice să aveți telefonul lângă dumneavoastră, că o să vă sune nu știu, ori ambasada ori consulatul și într-adevăr n-a trecut 20 de minute și mi-a sunat consulul Alin Gabriel, Dumnezeua să-i dea sănătate, cât s-a ocupat și se ocupă văd în continuare, cel puțin promisiunile după discuția de astăzi, ne ușurează cumva, mă bucură.” a mai spus tatăl cu ochii în lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: