Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere a ajuns să aibă David Guetta după ce a devenit DJ-ul numărul 1 în lume

Ce avere a ajuns să aibă David Guetta după ce a devenit DJ-ul numărul 1 în lume

David Guetta este ambasador global al scenei muzicii electronice dance, care continuă să inoveze și să atingă părți pe care puțini alții le pot atinge. Ce avere a ajuns să aibă David Guetta după ce a devenit DJ-ul numărul 1 în lume?

David Guetta e DJ-ul numărul 1 în lume

Colaborator înnăscut și empatic, David Guetta și-a petrecut anii 2010 consolidându-și poziția de DJ de top, producător și creator de hituri, dar în ultimii ani și-a sporit atenția asupra laturii mai underground a sunetului său.
Această îndepărtare de mainstream a coincis cu faptul că Guetta a constatat că nu existau suficiente piese EDM mari care să-i placă pentru a umple un set de festival mare. Avea nevoie de mai multe melodii pentru spectacolele sale, așa că a început să creeze mai multe melodii proprii.

Future rave, concept creat de David Guetta

Împreună cu amicul danez MORTEN (câștigătorul premiului Highest New Entry din acest an), a creat conceptul „future rave” prin intermediul EP-ului „New Rave”. Caracterizate de tobe techno, de o sensibilitate trance și de dinamică EDM, piese precum „Never Be Alone”, „Make It To Heaven” și „Detroit 3AM” au apărut chiar în momentul în care pandemia era pe cale să oprească planeta.
Concentrarea sa reînnoită asupra culturii DJ a dus la victoria sa din 2020 în sondajul Top 100 DJs, iar după ce a cântat mai multe transmisiuni live – inclusiv o transmisiune în direct de la Muzeul Louvre din Paris în noaptea de Anul Nou 2020, în beneficiul Unicef și al organizației caritabile franceze de pachete alimentare Restos du Coeur – a avut primele sale concerte „în viața reală” înapoi în Florida, începând cu sfârșitul lunii mai 2021. S-a mutat în Las Vegas înainte de a cânta la EXIT în Serbia, Creamfields în Marea Britanie, Untold în România și apoi s-a întors în Marea Britanie pentru festivalul Isle Of Wight la sfârșitul lunii septembrie.

Ce avere a ajuns să aibă David Guetta după ce a devenit DJ-ul numărul 1 în lume

Estimată anterior la aproximativ 75 de milioane de dolari, valoarea activelor sale acumulate s-a dublat, ajungând la peste 150 de milioane de dolari, informează Digital Music News.

Ce averi au cei mai mari DJ ai lumii

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, averea netă a lui Skrillex se situează în jurul valorii de 50 de milioane de dolari, a lui Steve Aoki la 95 de milioane de dolari și a Daft Punk la 140 de milioane de dolari, Calvin Harris fiind pe primul loc cu o valoare estimată la 300 de milioane de dolari, potrivit Wealthy Gorilla.
În timp ce cedarea drepturilor asupra catalogului său către Warner îi va diminua câștigurile din drepturi de autor pentru melodii, Guetta va continua să câștige sume substanțiale din publicații și concerte. Cu toate acestea, viitoarele lansări nu sunt incluse în estimarea de 150 de milioane de dolari a averii sale nete, ceea ce înseamnă că se poate aștepta în mod rezonabil ca aceasta să crească pe măsură ce faimosul producător de la „Titanium” avansează în cariera sa de zeci de ani.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: