Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere a lăsat în urmă Stephan Pelger. În casa designerului se ascundea o adevărată comoară

Ce avere a lăsat în urmă Stephan Pelger. În casa designerului se ascundea o adevărată comoară

stephan pelger

Moartea creatorului de modă Stephan Pelger a îndurarat o țară întreagă. Designerul a lăsat în urmă un gol imens, iar prietenii apropiați regretă faptul că Stephan Pelger a devenit una dintre victimele depresiei. În urmă, Stephan a lăsat numeroase creații vestimentare extraordinare, precum și o avere impresionantă. Iată ce comori se ascundeau în casa designerului!

Ce avere avea Stephan Pelger. Ce obiecte de artă se ascundeau în casa designerului

Apartamentul lui Stephan Pelger, situat în București, era o adevărată comoară plină de podoabe prețioase, care stârneau admirația tuturor. În locuința regretatului creator de modă, fiecare colț ascundea obiecte de o valoare impresionantă, capabile să atragă toate privirile. Pe lângă numeroasele piese de artă, apartamentul era învăluit în mister, ascunzând multe secrete și obiecte de valoare, unele dintre ele primite de creator de la mama sa.

Cu toate că vestea că Stephan Pelger a părăsit această lume a șocat întreaga țară, detalii fascinante despre viața lui încep să iasă la iveală. Averea sa, cu totul neașteptată, nu constă în conturi cu zeci de mii de euro, ci în obiecte de artă. Cu un stil de viață nonconformist, Pelger și-a transpus personalitatea în fiecare colțișor al acestui imobil și a știut cum să-și pună amprenta asupra locuinței.

Apartamentul lui Pelger era decorat cu piese de mobilier personalizate, realizate la comandă, dar și cu obiecte cu o istorie bogată, precum faimosul scrin Biedermeier, moștenit de la mama sa.

Într-un dulap secret se ascundeau comoare neprețuite, cum ar fi porțelanul chinezesc vechi de secole sau cărțile rare din anii 1700. Unul dintre cele mai vechi și valoroase obiecte pe care designerul le deținea era o carte de rugăciuni care data din anul 1678. În casa regretatului creator de modă mai putea fi găsită și o oglindă impunătoare din cristal, transporată cu mare grijă tocmai din Veneția.

Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor la 44 de ani

Creatorul de modă Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor la 44 de ani. El a fost găsit fără viață în propria casă de către o vecină îngrijorată din cauza faptului că designerul nu mai răspundea nici la telefon, nici la ușă. Apropiații designerului știau că acesta se confrunta cu stări depresive, însă nu s-ar fi gândit că el va apela la un gest atât de radical. Ultimele imagini cu Stephan Pelger au fost făcute publice.

Stephan Pelger se lupta de mulți ani cu o depresie pe care cu greu o ținea sub control. De altfel, cratorul de modă a vorbit în repetate rânduri despre problemele emoționale cu care se confrunta și recunoștea că starea lui psihică nu era cea mai bună. Depresia și insomnia îi făceau viața un calvar, iar dependența de pastile îl trimisese la un centru de dezintoxicare în care se internase benevol.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: