Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Elena Udrea și cine se va ocupa de gestionarea acesteia: „În mod cert nu aş fi în Top 300 cei mai bogaţi români”

Ce avere are Elena Udrea și cine se va ocupa de gestionarea acesteia: „În mod cert nu aş fi în Top 300 cei mai bogaţi români”

Ce avere are Elena Udrea și cine se va ocupa de gestionarea acesteia

Ce avere are Elena Udrea și cine se va ocupa de gestionarea acesteia. Fosta politiciană a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Elena Udrea se declara în urmă cu ceva timp o persoană care trăiește decent, dar nici nu se află în Top 300 cei mai bogați oameni din România. Ce avere are, de fapt, Elena Udrea?

Ce avere are Elena Udrea și cine se va ocupa de gestionarea acesteia

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare, în dosarul Gala Bute. Aceasta a fugit din țară, dar a fost prinsă în Bulgaria, iar acum așteaptă să afle când va fi extrădată în România. În urmă cu ceva timp, Elena Udrea făcea declarații despre averea sa. Potrivit declarației de avere, Elena Udrea deține două vile în București și un apartament în zona Unirii. De asemenea, fostul ministru al Turismului are conturi de peste 2 milioane de euro, 27 de terenuri dintre care 4 în Călărași și două în București. Are două mașini de lux și deține bijuterii în valoare de 100.000 de euro.

De asemenea, aceasta mai are 4,6 milioane de euro, bunuri aflate sub sechestru în dosarul Hidroelectrica, potrivit antena 3. „În mod cert nu aş fi în Top 300 cei mai bogaţi români, dar am suficient cât să mă simt bine şi să am o viaţă liniştită împreună cu copilul meu, cu familia mea.„, declara fostul ministru al Turismului. Elena Udrea a pus o parte din avere pe numele mame sale, iar o altă parte i-a dat-o fiicei sale, aceasta din urmp admnistrată de iubitul ei, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea ar putea avea o zi în libertate

Azi se judecă la Tribunalul din Blagoevgrad, Bulgaria, punerea în executare a mandatului european de arestare a Elenei Udrea. În aceste momente, Elena Udrea se află în sala de judecată, iar avocata sa nu a făcut niciun comentariu pentru jurnaliștii români și bulgari. Dacă instanța decide sâmbătă punerea în executare a mandatului, fosta politiciană are dreptul să atace decizia în termen de 3 zile, iar apelul va fi judecat la Sofia de un complet de 3 judecători. Udrea are dreptul să facă apel până marți, dar reținerea ei expiră luni, la ora 18.30. Elena Udrea se află în arestul Poliției de Frontieră Petrici.

Cererea de extrădare a fost depusă, iar o instanță din Bulgaria trebuie să aprobe acum predarea ei către autoritățile române.„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România”, arată MAI în comuni.

Potrivit Ralucăi Pană, Elena Udrea va avea un regim de maximă siguranță în primul plan al încarcerării, iar în ceea ce privesc vizitele, acestea ar putea avea loc o dată pe săptămână. ”Dacă nu este nou-născut copilul, va avea voie să vină în vizitele normale”, a precizat Raluca Pană. Iar cum Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov are deja trei ani împliniți – micuța fiind născută pe 20 septembrie 2018 – va avea voie să își viziteze mama regulat.  Va putea primi vizite o dată pe săptămână”, a declarat Raluca Pană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: