Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are regele Charles al III-lea. A depășit-o chiar și pe regretata Elisabeta a II-a

Ce avere are regele Charles al III-lea. A depășit-o chiar și pe regretata Elisabeta a II-a

printul charles

Capitalul regelui Charles al III-lea depășește cu mult averea netă a regretatei regine Elisabeta a II-a, potrivit unei analize realizate de The Sunday Times. De fapt, averea regelui pare să depășească chiar și pe cele ale altor personalități celebre, precum Sir Elton John sau Victoria și David Beckham.

Ce avere are regele Charles al III-lea

Înainte de moartea sa în septembrie anul trecut, regina Elisabeta a II-a avea o avere personală estimată la 460 de milioane de dolari. Însă, potrivit estimărilor, regele Charles al III-lea ar putea avea o avere netă de peste 1 miliard de dolari.

Conform analizei The Sunday Times, regele Charles îi va întrece pe Victoria și David Beckham, ale căror averi sunt estimate la 472 de milioane de dolari în clasamentul de anul trecut, dar și pe Sir Elton John, care are o avere de 490 de milioane de dolari.

Se pare că regele Charles a devenit mult mai chibzuit în ceea ce privește finanțele sale, după divorțul de prima sa soție, prințesa Diana, care l-a costat aproximativ 21 de milioane de dolari.

Casa Regală Britanică este una dintre cele mai bogate familii regale din lume. Potrivit estimărilor publice, valoarea totală a proprietăților și activelor sale este de aproximativ 88 miliarde de dolari.

Ce avere deține Casa Regală a Marii Britanii

Una dintre cele mai mari surse de venit pentru familia regală este venitul din Ducatul de Cornwall, care este gestionat de moștenitorul tronului, Prințul William. Ducatul de Cornwall este o proprietate imobiliară și teren agricol care acoperă o suprafață de peste 53.000 de acri în Anglia și valorifică proprietăți și terenuri agricole în alte zone ale Regatului Unit. În 2020, veniturile Ducatului de Cornwall s-au ridicat la 28,2 milioane de lire sterline (aproximativ 39 milioane de dolari).

În plus, familia regală deține și alte proprietăți importante, printre care Palatul Buckingham, Castelul Windsor și Palatul Kensington, precum și bijuterii, tablouri, cărți rare și alte active valoroase.

Deși estimările exacte ale averii Casei Regale Britanice nu sunt disponibile publicului, aceasta rămâne una dintre cele mai bogate și influente familii regale din lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: