Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Tudor Chirilă. Este unul dintre cei mai bogați artiști din România

Ce avere are Tudor Chirilă. Este unul dintre cei mai bogați artiști din România

Tudor Chirilă are o avere impresionantă. Artistul este considerat unul dintre cei mai bogați din România. Juratul a scos sume fabuloase din concerte doar anul trecut.

Ce avere are Tudor Chirilă

Solistul trupei Vama este unul dintre artiștii care au semnat scrisoarea deschisă adresată Guvernului. Mulți artiști al căror nume se află pe scrisoare au specificat că banii ceruți de la Guvern, nu ar fi pentru ei ci pentru cei din spatele scenei și echipa tehnică. Fanii i-au acuzat că, în ciuda sumelor uriașe pe care le strângeau din concerte, vor să primească bani și de Ministerul Culturii.

Tudor Chirilă a intrat în vizorul fanilor care s-au întrebat ce sumă câștigă artistul și ce avere are. Potrivit bilanțului pe care Tudor Chirilă l-a depus în 2019 la Ministerul de Finanțe pentru firma sa, artistul ar fi câștigat 333.000 de euro doar din concerte. Artistul ar fi primit și suma de 100.000 de euro de la Vocea României pe sezon. Solistul trupei Vama a mai primit anul trecut și suma de 200.000 de euro, în total, pentru diferite spoturi TV în care a apărut. Potrivit playtech.ro, Tudor Chirilă ar fi obținut în 2019 suma de 633.000 de euro.

 

Tudor Chirilă, despre scrisoarea deschisă adresată Guvernului

Peste 90 de artiști, printre care Smiley, Inna și Tudor Chirilă, au semnat zilele trecute scrisoarea în care aceștia cer ca în schema de ajutor de la stat să fie incluși și lucrătorii din industria spectacolelor. În urma scrisorii adresate Guvernului, artistul a fost aspru criticat de internauți.

Tudor Chirilă a postat, ulterior, un mesaj prin care explică situația în care se află cei care lucrează în spatele scenei și care nu au niciun venit dacă stau acasă.

Scrisoarea deschisă nu este inițiată de mine (mi-ar fi plăcut să o fac) și sunt de acord că ea putea să includă un număr mai mare de artiști, dar cred că e mai important că ea există decât că nu întrunește un număr de semnături relevant. În ce mă privește, fac parte din categoria artiștilor care se poate susține în această perioadă, dar consider că vocea mea se poate pune și în slujba celor care nu sunt atât de vizibili/vocali.

Detractorii nu se gândesc însă că Vamă, de exemplu, nu înseamnă doar Tudor Chirilă, ci un grup de 10 oameni cu dificultăți financiare considerabile afectați de lipsa posibilității de a performa în profesiile lor. Vamă, ca multe alte trupe sau entități, înseamnă tehnicieni și instrumentiști, profesioniști ai industriei de spectacol. Acum, liber la hatereală”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă.

Vicepremierul Raluca Turcan a precizat, în urmă cu patru zile, după  întâlniri cu reprezentanți ai sectorului cultural și după scrisoarea deschisă adresată de mai mulți artiști Guvernului, că banii vor ajunge în mod echitabil încât să fie încurajată performanța artistică.

„Artiştii reprezintă inima sectorului cultural, iar acest lucru ne dorim să reiasă din actuala schemă de ajutor de stat. Suntem conştienţi de faptul că cei care activează în acest domeniu au nevoi şi aşteptări diferite. Vorbim de artişti, actori, interpreţi, personalul angajat în aparatul tehnic şi întreg ecosistemul cultural. În acest moment actul normativ nu este în dezbatere publică, însă vom continua seria de întâlniri cu cât mai mulţi reprezentanţi ai sectorului cultural, astfel încât să putem creiona o schemă de ajutor de stat eficace şi care să respecte toate normele naţionale şi europene. Banii trebuie să ajungă echitabil, acolo unde este cea mai mare nevoie de ei, să salveze zonele aflate în acest moment în dificultate, dar să încurajeze şi performanţa artistică”, a spus vicepremierul, marți, potrivit news.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: