Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Victor Ponta. Politicianul a investit într-o afacere pe placul soției sale

Ce avere are Victor Ponta. Politicianul a investit într-o afacere pe placul soției sale

GALERIE FOTO (6) Ce avere are Victor Ponta

Ce avere are Victor Ponta. Victor Ponta a anunțat de curând va renunța la politică, după ce a pierdut alegerile parlamentare. Fostul candidat la prezidențiale a anunțat că vrea să se dedice în totalitate vieții de familie, dar și afacerii pe care a deschis-o pentru soția sa.

Ce avere are Victor Ponta. Politicianul a investit într-o afacere pe placul soției sale

Ce avere are Victor Ponta. Ani de zile, Victor Ponta a fost implicat în politică, ocupând funcții importante în stat. Unele i-au mulțumit pe românii, altele i-au determinat să-i ceară demisia. Cu toate problemele pe care le-a întâmpinat în lumea politică,bune și rele, soția sa, Daciana, a fost cea care i-a rămas alături lui Victor Ponta. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 15 ani și au împreună o fetiță. Cu toate astea, multă lumea s-a întrebat ce avere are Victor Ponta. Potrivit declarației de avere din luna mai 2020, politicianul și soția sa, Daciana, au o situație financiară foarte bună. Victor Ponta deține un teren forestier în Dâmbovița de 5.000 mp și un teren intravilan în Prahova de 5.800 mp. De asemenea, împreună cu soția sa, Victor deține două apartamente în Capitală, și două case în Cornu și Prahova. În ceea ce privește bunurile mobile, Ponta deține doar un autoturism marca Mercedes Benz din 2014.

Mai mult, politicianul are în conturi aproape 23.000 de dolari, 16.000 euro și 17.000 de lei. Ca deputat în Parlamentul României, Ponta a câștigat în ultimul an suma de 139.897 lei, iar ca avocat la firma SCP Gorun, a câștigat suma de 15.000 de lei. De cealalată parte, soția sa, Daciana SÂrbu are în conturi 500 de lei, 505 euro și în cel de-al treilea aproximativ 145.000 de euro.

Pe lângă toate acestea, soții Ponta dețin o afacere. Mai degrabă, Victor i-a deschis soției sale un business dulce, o cofetărie. Mura Mura, este cofetăria Dacianei Sârbu, iar aceasta este foarte bucuroasă pentru că face ceea ce-i place. „Povestea a început acum câţiva ani ani. Îmi doream foarte mult un loc unde să merg cu fiica mea, Irina, şi să mâncăm un dulce bun. Sigur, îmi doream şi acel moment al nostru, alături de o prăjitură în care să am încredere. …) Mara Mura a început să existe într-o perioadă foarte grea din viaţa noastră şi s-a transformat într-un loc de refugiu. De fapt, singurul în care reuşeam să-mi găsesc liniştea”, a declarat Daciana Sârbu.

Cum a cunoscut-o Victor Ponta pe Daciana Sârbu

Victor Ponta a declarat la un moment dat, că a cunoscut-o pe soția sa în politică. Daciana, fiica lui Ilie Sârbu a fost europarlamentar. Mai exact, Victor și Daciana s-au cunoscut la partidul PSD, din care ambii făceau parte, iar la început, au fost prietenibuni, după care această relație s-a transformat într-o poveste de dragoste. La acea vreme, Ponta era căsătorit cu Roxana, cu care are un băiat, iar Daciana era într-o relație cu un voleibalist. Irina Ponta are 12 ani și îi face pe părinții ei extrem de mândri. Andrei Ponta, fiul cel mare al politicianului, în vârstă de 17 ani îi seamănă perfect tatălui său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: