Redactia.ro
Home » Homepage » Ce avere deține Vladimir Putin: Mașini de colecție, apartament și un cont bancar considerabil

Ce avere deține Vladimir Putin: Mașini de colecție, apartament și un cont bancar considerabil

Ce avere deține Vladimir Putin?!

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a decis să ofere o privire rară în lumea sa financiară, făcând publică declarația sa de avere în conformitate cu prevederile legale și cu puțin timp înaintea unei posibile noi candidaturi pentru al șaselea mandat. Documentul, transmis Comisiei Electorale Centrale de la Moscova, a adus la lumină detalii intrigante despre averea liderului de la Kremlin.

Printre bunurile declarate se numără două mașini de colecție GAZ M21, fabricate în 1960 și 1965, care indică pasiunea președintelui pentru vehicule clasice. De asemenea, Putin deține un apartament cu o suprafață de 77 de metri pătrați în Sankt Petersburg și un garaj de 18 metri pătrați.

Declarația de avere a lui Vladimir Putin

Detaliile cele mai convingătoare ale declarației de avere includ informații despre un cont bancar al președintelui, unde se află 40 de milioane de ruble, echivalentul a peste 400.000 de dolari. Acest cont pare să fie și o sursă de venit constant, oferind dividende în valoare de 64.000 de ruble, conform surselor de la meduza.io.

Într-un interval de șase ani, cuprins între momentul ultimei sale candidaturi la președinția Rusiei, Vladimir Putin a obținut venituri totale de peste 67 de milioane de ruble. Această sumă include salariul prezidențial, comisioanele provenite din depozite bancare și pensiile, inclusiv cea militară, câștigate în timpul serviciului său ca fost agent FSB.

Ce are de ascuns Vladimir Putin

Cu toate acestea, există speculații cu privire la faptul că declarația de avere ar putea subestima reala avere a lui Vladimir Putin. Investigatori, printre care și dissidentul Alexei Navalnîi, au adus la lumină detalii despre posibile proprietăți ascunse ale liderului rus, inclusiv un palat suntuos pe malul Mării Negre, evaluat la peste un miliard de euro. Aceste proprietăți ar fi finanțate, conform acuzațiilor, de către mari oligarhi ruși strâns legați de Vladimir Putin.

În timp ce Putin dezvăluie detalii despre averea sa conform cerințelor legale, anumite elemente rămân sub semnul întrebării, iar speculațiile cu privire la bogăția reală a președintelui rămân în atenția publicului și a celor interesați de politica internă a Rusiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: