Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere trebuie să împartă Raluca și Pepe după divorț. Suma este uriașă

Ce avere trebuie să împartă Raluca și Pepe după divorț. Suma este uriașă

Raluca si Pepe

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă i-a șocat pe fani, iar acum lumea se gândește ce se va întâmpla cu averea pe care cei doi au acumulat-o în cei 8 ani de căsnicie. 

Raluca și Pepe au adunat o avere impresionantă

În cei opt ani de căsnicie, Pepe și Raluca au reușit să strângă bani frumoși să să-și deschidă și două afaceri. Împreună cu soția sa, Pepe a deschis o grădiniță și un salon de înfrumusețare, potrivit cancan.ro.

Cei doi au deschis o grădiniță care poartă numele celor două fiice ale lor. Pepe a fost cel care a venit cu o investiție de 450 de mii de euro, iar Raluca s-a ocupat de partea administrativă. ”M-am ocupat de absolut tot. De amenjare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii”, spunea Raluca, în urmă cu ceva vreme.

Raluca este pasionată de make-up, astfel că soțul ei i-a făcut pe plac și a deschis un salon de înfrumusețare în care a investit 100.000 de euro, un loc unde frumoasa sa soție să practice ceea ce-i place cel mai mult. Din cauza pandemiei, cei doi au fost nevoiți să închidă salonul din lipsă de clienți.

Vă anunţăm cu părere de rău, că dată fiind situaţia actuală, salonul se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi lucrurile se pot întâmpla. Vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne revedem cu bine!”, anunța Pepe, în urmă cu câteva luni.

Ce sumă au de împărțit Pepe și Raluca

Pepe a anunțat ieri că căsnicia lor a luat sfârșit după 8 ani, iar acest lucru înseamnă că vor trebui să împartă tot ceea ce au acumulat. Acesta a anunțat că divorțul va fi la notar, iar artistul a mărturisti că va păstra o relație amicală cu fosta soție de dragul celor două fiice. Cei doi trebuie să împartă și o avere de aproape jumătate de milion de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: