Redactia.ro
Home » Monden » Ce băiețel mare are Luminița Anghel. Filip a terminat, deja, clasa a treia

Ce băiețel mare are Luminița Anghel. Filip a terminat, deja, clasa a treia

GALERIE FOTO (3) Luminita Anghel si fiul

Luminița Anghel are cu ce se mândri! Fiul ei biologic, Filip, a terminat clasa a treia și îi seamănă leit. Chiar dacă a intrat în vacanța mare, Luminița Anghel are grijă ca fiul ei să învețe în continuare lucruri noi. De exemplu, cursuri de înot.

Ce băiețel mare are Luminița Anghel. Filip a terminat, deja, clasa a treia

Filip, fiul biologic al Luminiței Anghel, are acum nouă ani, iar anul acesta a terminat clasa a treia. Filip o face mândră pe mama lui, drept dovadă pozele de pe rețelele de socializare, în care artista își laudă puiul.

”Acum am ajuns la inot cu Filip.Ma bucur ca reusesc sa ajung cu el de doua ori pe saptamana.Avem deja doi ani si jumatate.Aqua Swim este ca a doua casa…😊❤️ PS.Afara ploua!Iar…🙄/ Filip s-a decis sa se tunda.Laurent Tourette a fost cel care i-a facut look-ul dorit!❤️🤗Minunat!”, sunt două dintre descrierile de la imaginile pe care Luminița Anghel le-a postat cu fiul ei, pe Instagram.

Foto: Instagram Luminița Anghel

De altfel, Luminița Anghel a fost foarte mândră de fiul ei și când a terminat clasa I, mai exact, de calificativele  acestuia din carnetul de note.

„Astăzi am încheiat şi noi clasa întâi. Şi cu zâmbetul pe buze după serbare şi cu FB pe linie în carnetul de note! Felicitări, copil cuminte şi bun! Să aveţi o vară binecuvântată, dragilor!”, a scris Luminiţa Anghel pe Facebook, în urmă cu trei ani.

Luminița Anghel avea 43 de ani când l-a născut pe Filip. Sarcina a luat-o prin surprindere pe cântăreață, deoarece credea că nu se va mai întâmpla acest lucru.

De ce a ramas Luminita Anghel insarcinata abia la 42 de ani - ADPM

Foto: Luminița Anghel înainte și în timpul sarcinii

Luminița Anghel mai are un fiu adoptiv, David Pușcaș

David Pușcaș este fiul adoptiv al artistei și se pare că artista ar evita să mai comunice cu el. Cel puțin, asta a dat de înțeles, acesta, în cadrul unui interviu, când a dezvăluit că a luat bătaie. Mai multe detalii despre subiect AICI

”Nu. Nu m-am văzut. Am noroc că am oameni, prieteni super ok lângă mine. Știi, pe de o parte ți se dă, pe de alta ți se ia. La mine, dacă familia n-a fost lângă mine, au fost prietenii. Și chiar sunt prieteni adevărați. Citisem în presă la un moment dat că mama îmi virează bani în nu știu ce cont. De când a început pandemia, eu ma întrețin 100% singur. Mama nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur”, a mai mărturisit tânărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: