Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce bijuterii trebuie să porți în funcție de zodia ta 

Ce bijuterii trebuie să porți în funcție de zodia ta 

Ce bijuterii trebuie să porți în funcție de zodia ta 

Iată ce bijuterii trebuie să porți în funcție de zodia ta 

Bijuterii pentru Berbec

Bijuteriile minimaliste sau în formă de stea sunt potrivite mai ales pentru zodia Berbec. Cu siguranță vor pune în evidență personalitatea lor îndrăzneață.

Bijuterii pentru Taur

Cei născuți sub semnul Taurului sunt cunoscuți pentru dragostea lor pentru frumos, așa că adoră bijuteriile cu culori vii și detalii fine. 

Bijuteria ideală pentru Taur este o combinație de forme din natură lucrate în aur roz.

Bijuterii pentru Gemeni

Gemenii sunt întotdeauna gata să poarte ceva modern și atrăgător, iar bijuteriile cu farmece de perle albe baroce sunt o alegere excelentă pentru ei în acest 2023.

Perla barocă albă este o alegere clasică, care se potrivește cu orice ținută și poate fi combinată cu alte culori și stiluri pentru a crea un look unic. 

Cei născuți între 21 mai și 20 iunie vor descoperi că acest stil de bijuterii le va da puterea de a se exprima și se va potrivi cu personalitatea lor versatilă.

Bijuterii pentru Rac

Pentru nativii din zodia Rac, în perioada 21 iunie – 22 iulie, un inel de aur în formă de lună este o bijuterie perfectă pentru a le oferi o notă de farmec și romantism. 

Luna reprezintă lumina și iubirea pe care Racii caută să le conecteze cu propria energie în acest nou an 2023. 

Bijuterii pentru Leu

Leii sunt mereu în căutarea unei bijuterii care să le pună în valoare personalitatea. Brățara cu constelația lor pe ea îi va umple de mândrie.

Constelația Leului surprinde mândria și puterea lor.

Bijuterii pentru Fecioară

Pentru cei născuți sub semnul Fecioarei o brățară din chihlimbar autentic este bijuteria perfectă, deoarece reprezintă căldura și energia pozitivă a acestui semn. 

În plus, chihlimbarul este cunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare și protectoare.

Bijuterii pentru Balanță

Bijuteriile ideale pentru zodia Balanței ar trebui să le reprezinte creativitatea. 

Farmecele de smarald vor reflecta natura echilibrată a acestui semn. Culoarea acestei pietre este legată de natură. Simbolizează fertilitatea, prosperitatea și abundența. 

Bijuterii pentru Scorpion

Cei născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului sunt cunoscuți pentru personalitatea lor puternică și pentru capacitatea de a obține ceea ce își doresc. 

Purtarea de bijuterii cu forme din univers, cum ar fi stelele, reprezintă combinația perfectă pentru a reprezenta energia și misterul acestui semn zodiacal. 

Bijuterii pentru Săgetător

Săgetătorii sunt pasionați de viață și aventuroși. Din acest motiv, o bijuterie perfectă pentru Săgetători este un colier cu perle și zirconiu în formă de scut! 

Perlele reprezintă dorința Săgetătorilor de libertate, aventură și creativitate. Zirconii reprezintă energia și vitalitatea, în timp ce scutul simbolizează spiritul lor de protecție și loialitate. 

Această bijuterie ar trebui să-i facă pe Săgetătorii șă fie mândri de semnul lor zodiacal.

Bijuterii pentru Capricorn

Capricornul este un semn de pământ, iar simbolistica sa este asociată cu puterea, constanța, perseverența și stabilitatea. Prin urmare, bijuteriile care reprezintă acest semn trebuie să fie puternice și durabile. 

O alegere excelentă este un talisman de grădină cu flori.

Bijuterii pentru Vărsător

Brățara șarpe Pandora cu închizător cu inimă din argint este o alegere perfectă pentru Vărsători. Acestea pot include farmece cu amintiri care reprezintă misterul, înțelepciunea și energia acestui semn. 

Bijuterii pentru Pești

Peștii au o personalitate profundă și enigmatică. Când vine vorba de bijuterii, Peștii înclină spre elemente mai tradiționale și clasice. 

Turcoazul este una dintre cele mai apreciate pietre prețioase pentru Pești, deoarece se crede că transmite pace și echilibru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: