Redactia.ro
Home » Monden » Ce bine arată Harrison Ford la 78 de ani! Cum se menține în formă celebrul actor

Ce bine arată Harrison Ford la 78 de ani! Cum se menține în formă celebrul actor

GALERIE FOTO (10) Ce bine arată Harrison Ford la 78 de ani!

Ce bine arată Harrison Ford la 78 de ani! Celebrul actor Harrison Ford este cunoscut pentru crearea rolurilor iconice din Indiana Jones și Star Wars. Ajuns la 78 de ani, trecea timpului și-a pus amprenta asupra fizicului său, dar actorul își dorește să aibă aceeași putere și energie, așa că face mult sport pentru a se menține în formă. Cum a fost surprins celebrul actor de la hollywood?

Ce bine arată Harrison Ford la 78 de ani! Cum se menține în formă celebrul actor

Ce bine arată Harrison Ford la 78 de ani! Celebrul actor Harrison Ford a devenit cunoscut datorită rolurilor Han Solo din seria „Războiul Stelelor”, „Evadatul”și „Indiana Jones”. Actorul este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Ajuns la 78 de ani, Harrison nu mai are aceeași forță de odinioară, dar acest lucru nu-l împiedică să se antreneze pentru a se menține în formă. La începutul acestui an, actorul a fost surprins în timp ce părăsea un meci de tenis din cartierul Brentwood din Los Angeles. În curând, Harrison își va relua rolul în Indiana Jones, astfel că își dorește să aibă un trup impecabil, chiar dacă a trecut pragul de 70 de ani. După ce a terminat partida de tenis, Harrison s-a retras spre mașină. În imaginile publicate de paparazzi se poate observa că actorul are brațele și picioarele tonifiate.

A cincea tranșă a francizei „Indiana Jones” își va începe filmările în această primăvară, iar vestea a fost anunțată de producătorul Frank Marshall. Dacă pe plan profesional are același succes, Harrison Ford nu o duce rău nici pe plan personal. Ba din contră. Actorul este căsătorit cu faimoasa actriță Ally McBeal. Calista Flockart, cunoscută pentru rolul Ally McBeal. Cei doi s-au căsătorit în 2010, fiind împreună de șapte ani, iar de atunci au reușit să aibă o relație fericită. Cei doi actori au un fu adoptat, în vârstă de 21 de ani. Calista a fost cea care l-a înfiat, înainte să aibă o relație cu celebrul actor, iar în prezent, Harrison îl consideră pe Liam copilul lui. Actorul a divorțat de două ori, iar ultima soție, Melissa Mathison a primit o sumă de 100 milioane de dolari în urma despărțirii.

Harrison Ford a avut mai multe accidente aviatice

Celebrul actor a fost la un pas de moarte de mai multe ori, după ce s-a prăbușit cu avionul. Primul accident s-a petrecut în 2015, când Harrison se afla cu avionul său privat pe coasta californiană, lângă localitatea Santa Monica. Atunci, actorul s-a prăbușit cu avionul, fiind singurul pasager al avionul de mici dimensiuni, de tipul WW2, care a aterizat forțatm după ce motorul s-a defectat în timpul zborului. Harrison Ford a primit imediat primul ajutor, fiind transportat de urgență la spital. Actorul are experiență în pilotaj și nu a fost pentru prima dată când a trecut printr-un accident aviatic. Atunci, celebrul actor și-a fracturat pelvisul și o gleznă.

În 2017, actorul își pilota avionul privat când a greșit pista pe care trebuia să aterizeze și a fost aproape de o coliziune cu un avion de pasageri. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar actorul riscă să moartă și totodată să ucidă 116 oameni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: