Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou i-a făcut Laurențiu Reghecampf iubitei sale de ziua de naștere. Cum a reacționat tânăra

Ce cadou i-a făcut Laurențiu Reghecampf iubitei sale de ziua de naștere. Cum a reacționat tânăra

GALERIE FOTO (2) Ce cadou i-a făcut Laurențiu Reghecampf iubitei sale de ziua de naștere.

Ce cadou i-a făcut Laurențiu Reghecampf iubitei sale de ziua de naștere. Antrenorul trăiește o poveste de dragoste alături de noua sa iubită, cu 17 ani mai mică. Miercuri, tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Reghecampf i-a făcut inedit iubitei sale.

Ce cadou i-a făcut Laurențiu Reghecampf iubitei sale de ziua de naștere. Cum a reacționat tânăra

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Anamaria Prodan, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au reușit să devină un cuplu puternic, iar împreună au crescut patru copii, iar singurul copil al lor este Bebeto. Anul trecut, impresara a recunoscut divorțul de antrenor. Reghe s-a mutat de câteva luni împreună cu noua sa iubită. Miercuri, aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind 29 de ani. Cu această ocazie, tânăra a primit o surpriză inedită din partea lui Reghe. Acesta a mers la o cofetărie și a comandat un tort, cu o fotografie cu burtica de graviduță. De asemenea, Laurențiu Reghecampf a impresionat-o cu un buchet de flori imens.

Iubita lui Reghecampf este din Deva, iar cei doi s-au cunoscut în Dubai, pe vremea cand acesta antrena în Emiratele Arabe Unite. Anul trecut, cei doi și-au asumat public relația, iar tânăra a anunțat că este însărcinată. Peste câteva luni, antrenorul CSU Craiova, va deveni tătic pentru a treia oară.

Reghe, cadou pentru iubita sa

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit după 15 ani de relație

Impresara i-a dăruit lui Reghecampf un băiat, pe Bebeto. Antrenorul mai are un fiu din căsnicia cu Mariana Pfeiffer. Reghe si Anamaria Prodan au decis să divorțeze, iar antrenorul s-a mutat împreună cu noua sa iubită. Invitată la podcasturile lui Codin Maticiuc, Anamaria a vorbit deschis despre relația cu fostul soț. De Ziua Îndrăgostiților, impresara a postat un mesa subtil la adresa lui Reghe. Aceasta a susținut că mulți iubesc, dar puțini sunt cei care rămân îndrăgostiți. „Mai toată lumea știe să iubească, însă puțini sunt cei care știu cum să rămână îndrăgostiți toată viața de aceeași persoană”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

După ce în presă au apărut imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Anamaria Prodan a răbufnit. Vedeta a avut o reacție dură atât la adresa soțului său, dar și a iubitei sale. Impresara a spus lucrurilor pe nume pentru prima dată referitor la divorțul de antrenorul Universității Craiova. “Noi nu am divorțat, nici măcar primul termen nu s-a stabilit. Când au apărut pozele, am fost sunată de către băiețelul meu plângând și mi-a zis: «uită-te ce a făcut tata»! Nici greață nu am mai putut simți! I-am trimis un mesaj și l-am felicitat pentru această ședință foto. Domnia sa nu-și vede copilul, nu-l interesează ce face copilul. Mai trimite din când în când pe card câte 100 de euro pentru el. Azi și-a dat arama pe față! De un an de zile te faci de râs în fața țării. Eu nu văd decât niște fotografii în presă cu mine pe care le are numai soțul meu, apoi vin niște fotografii jenante cu el și această dominișoară, făcute acum. De doi ani nu mi-am luat avocat, deși el încerca să ne facă să dispărem eu și copilul meu undeva în neant!“, au fost declarațiile Anamariei Prodan, la Realitatea Plus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: