Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou neașteptat a primit Culiță Sterp de Crăciun. „Mă uitam la el și nu știam ce e….”

Ce cadou neașteptat a primit Culiță Sterp de Crăciun. „Mă uitam la el și nu știam ce e….”

GALERIE FOTO (2)

Culiță Sterp a avut parte de o surpriză neașteptată din partea partenerei sale, Daniela. Cei doi au petrecut Crăciunul cum nu se poate mai frumos, alături de micuțul Milan și familia lor. Momentul în care au desfăcut cadourile a venit cu mari emoții, mai ales că artistul nu se aștepta deloc la un asemenea dar.

Culiță Sterp și Daniela au petrecut primul Crăciun în 3

Crăciunul acesta a fost unul într-adevăr deosebit pentru Culiță Sterp și Daniela, deoarece a fost prima dată când l-au sărbătorit în calitate de părinți. Cei doi trec printr-o perioadă deosebită alături de fiul lor Milan, care le-a completat perfect viața și i-a făcut să se simtă mai împliniți ca niciodată.

Deoarece familia este foarte importantă pentru el, Culiță a stat departe de petreceri și s-a bucurat de clipe minunate alături de cei dragi. Au făcut bradul, iar liniștea și iubirea de care s-au bucurat au fost cel mai de preț dar.

Artistul și-a dorit să-și arate recunoștința în mediul online, unde le-a arătat urmăritorilor săi cât de fericit este. A mărturisit că niciodată nu s-a simțit mai împlinit, mai ales că niciodată nu s-a gândit că va simți bucuria de acum. Se simte recunoscător pentru Milan și pentru Daniela, dar și pentru viitorul minunat care-i așteaptă împreună.

Se pare că rolul de tată i se potrivește de minune cântărețului, căci intenționează ca în anii ce vor urma să-i aducă pe lume lui Milan un frate sau o surioară.

„Primul Crăciun în 3! Vă iubesc din toată inima, sunteți darul de la Dumnezeu! Acum doi ani puteam doar să visez la ceea ce am acum! Sper din suflet la fel să spun și peste doi ani și peste zeci de ani, pentru că îmi doresc să trăiesc toată viața alături de voi și de restul familiei care o să vină!”, a spus fericit Culiță.

Ce cadou neașteptat a găsit Culiță Sterp sub brad

Chiar dacă toată atenția lui Culiță Sterp și a Danielei a fost ațintită către fiul lor, cei doi nu au uitat să-și facă mici daruri. Artistul a rămas fără cuvinte când a descoperit ce surpriză i-a pregătit partenera sa, așa că a povestit tuturor ce sentimentele l-au încercat în acel moment.ca

Culiță nu a găsit sub brad vreo cutie voluminoasă sau vreun dar ieșit din comun, ci doar un simplu carton. Inițial a crezut că este o glumă, dar partenera sa a insistat cu faptul că acela este cadoul său de Crăciun. Când s-a uitat mai atent, artistul a descoperit care era, de fapt, surpriza sa: o excursie la Barcelona, pregătită de Daniela.

„Așa cadou? Am desfăcut cadourile de sub brad și am primit un carton. Mă uitam la el și nu știam ce e. Crăciun fericit! Boarding pass (n.r. bilet de îmbarcare)”, le-a spus fericit Culiță urmăritorilor săi de pe Instagram, unde le-a împărtășit întreaga întâmplare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: