Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce cadou să NU îi cumperi iubitei tale de Valentine’s Day. Cele mai neinspirate daruri

Ce cadou să NU îi cumperi iubitei tale de Valentine’s Day. Cele mai neinspirate daruri

Ce cadou să NU îi cumperi iubitei tale de Valentine's Day. Cele mai neinspirate daruri

Valentine’s Day este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului. Este destinată îndrăgostiților, care o marchează prin cadouri și clipe speciale. Atenție mare, însă, la ce daruri optezi pentru iubită, pentru că unele femei sunt pretențioase și ar fi foarte dezamăgite să primească ceva ce nu le place. Iată aici câteva sugestii de cadouri pe care niciodată să NU le cumperi.

Ce să nu oferi iubitei de Valentine’s Day

Dacă nu ai cumpărat încă un cadou pentru iubita ta sau vrei să mai salvezi situația cât mai poți, citește sugestiile de mai jos. Este greu să le mulțumești pe femei, cu atât mai puțin de Valentine’s Day. Există daruri la care nici nu ar trebui să te gândești și la care trebuie să renunți imediat dacă le-ai cumpărat deja.

Spre exemplu, nu îi oferi iubitei obiecte de uz casnic, electrocasnice, nu îi sugera să pună mâna la treabă. Oalele, tigăile sau aspiratoarele nu o vor face deloc fericită. Singurul aspect care o atrage la astfel de obiecte ar fi tu, dacă te-ai gândi să le folosești.

Nu opta, sub nicio formă, pentru articole de slăbit, pastile, aparate de fitness sau un abonament la sală. Deși unele vor aprecia, majoritatea femeilor vor lua intenția ca pe o jignire, o sugestie de slăbit. Va fi văzută cu ochi buni o invitație în parc, la o plimbare cu bicicletele, care vă va apropia și relaxa și, implict, vă asigură o porție de efort fizic.

Cadouri pe care să le eviți

Nicio femeie nu și-ar dori să primească dulciuri, ciocolată și altele dacă este la dietă. Nu va aprecia nici măcar dacă este prăjitura ei preferată sau un desert special, pe care nu l-a mai mâncat. Du-o, însă, la un restaurant unde se mănâncă sănătos, iar ea va apreciat că ai ținut cont de nevoile ei și ai cercetat piața înainte să faci o rezervare.

De evitat, pe cât posibil, cadourile formate doar din bani, pentru că vor fi cea mai mare dezamăgire. Unele femei vor înțelege că fie le consideri materialiste și știi că le plac prea mult banii, fie nu ți-ai dat deloc silința să alegi un cadou memorabil, care să o impresioneze și ai ales calea cea mai simplă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: